Yok ya öylesine çizmiş Newton"un elma hikayesi uydurmaymış ayrıcaOrası kesik olsa o tellerin yere düşmesi lazımdı. Newtonun elmalarından biliyorum
Yok ya öylesine çizmiş Newton"un elma hikayesi uydurmaymış ayrıcaOrası kesik olsa o tellerin yere düşmesi lazımdı. Newtonun elmalarından biliyorum
Demeyeyim mi?Diyorsun
Elma değilmiş ayvaymış Crowley demişti.Yok ya öylesine çizmiş Newton"un elma hikayesi uydurmaymış ayrıca
onu bilmiyen yoktur her halde ama amiralin şu çekim gücü ile bişey yapmış olabilirmi.Orası kesik olsa o tellerin yere düşmesi lazımdı. Newtonun elmalarından biliyorum
Gözünün arkasında ne olduğunu merak edip iğne sokacak kadar güzel bi adammış NewtonElma değilmiş ayvaymış Crowley demişti.
Hafifletebiliyorsa bilmiyorum.onu bilmiyen yoktur her halde ama amiralin şu çekim gücü ile bişey yapmış olabilirmi.
belkide dışa doğru savurmuştur yada doff gidici gibi yada kafesin yok olma sayfasıdır belkide.Hafifletebiliyorsa bilmiyorum.
Başka tahminin var mı merak ettim.belkide dışa doğru savurmuştur yada doff gidici gibi yada kafesin yok olma sayfasıdır belkide.
İlla biri kesecek o telleri yanibelkide dışa doğru savurmuştur yada doff gidici gibi yada kafesin yok olma sayfasıdır belkide.
Adem ile havvanın yediği yasak meyveden bahsediyor orda hacıElma değilmiş ayvaymış Crowley demişti.