Bird Cage'in oluşumunun merkezi klonu değil miydi? Klonundan çıkan iplerle oluşmadı mı BC? Yanlış mı hatırlıyorum?Klonuna mı oluşturdu?
Bird Cage'in oluşumunun merkezi klonu değil miydi? Klonundan çıkan iplerle oluşmadı mı BC? Yanlış mı hatırlıyorum?Klonuna mı oluşturdu?
Mutoryu vardı hatırlıyo musunuz. Anca o stille keser bence
Klonunu bozdu da ipleri kullandı diyelim en fazla ama geçmişte de gösterildi. Klonla alakası yok.Bird Cage'in oluşumunun merkezi klonu değil miydi? Klonundan çıkan iplerle oluşmadı mı BC? Yanlış mı hatırlıyorum?
İnanmışlar, Zoro'nun über bir şey yapması da işlerine geliyor.Spoiler fake demek de bişi ifade etmiyor. :S
Klonu oluşturan ipler tarafından, Gerçek Dof'u merkez alarak oluştu evet.Bird Cage'in oluşumunun merkezi klonu değil miydi? Klonundan çıkan iplerle oluşmadı mı BC? Yanlış mı hatırlıyorum?
Tamam işte, demem o ki klonunun bulunduğu yeri merkez kabul edersek kendisi merkezin dışında aktifleştirip BC'nin dışında kalabilir.Klonunu bozdu da ipleri kullandı diyelim en fazla ama geçmişte de gösterildi. Klonla alakası yok.
Klonla alakası yok, kafesin merkezi Doflamingo.Tamam işte, demem o ki klonunun bulunduğu yeri merkez kabul edersek kendisi merkezin dışında aktifleştirip BC'nin dışında kalabilir.
Boşver, saçma meyvenin saçma teknikleri :/Tamam işte, demem o ki klonunun bulunduğu yeri merkez kabul edersek kendisi merkezin dışında aktifleştirip BC'nin dışında kalabilir.