lol oynamaya geçiyorum aklıma gelirse yazarımBaşka tahminin var mı merak ettim.
olması gerekende bu deilmi.Tabi luffy döve döve doff kaldırmassa.İlla biri kesecek o telleri yani
lol oynamaya geçiyorum aklıma gelirse yazarımBaşka tahminin var mı merak ettim.
olması gerekende bu deilmi.Tabi luffy döve döve doff kaldırmassa.İlla biri kesecek o telleri yani
Bu değil. Başrol luffy başka kimseye kurtartmazlar dressrosayı bence Kurtartmak gibi saçma bi kelimeyi de kullandırttınlol oynamaya geçiyorum aklıma gelirse yazarım
olması gerekende bu deilmi.Tabi luffy döve döve doff kaldırmassa.
o zaman luffy doff tepiki atmış.yada amiral sabo bir delik aça bilmişlerdir ama kafes halen daralmaya devam ediyor o sırada luffy olaya girerBu değil. Başrol luffy başka kimseye kurtartmazlar dressrosayı bence Kurtartmak gibi saçma bi kelimeyi de kullandırttın
O zaman tam kafesin tepesinde durur bu bide kuma asiri guclendirilmia meyvelerBu mevzu konuşuldu bölüm yorumlarında. Kafesin bir merkeze ihtiyacı var. Kafesi nasıl oluşturduğunu hatırlarsan hak verirsin.
Matematikle beraber gözlerde de bir problem var demek ki.
Haahha hacım 800. chapter da ne olacak onu de 788 kesmez senio zaman luffy doff tepiki atmış.yada amiral sabo bir delik aça bilmişlerdir ama kafes halen daralmaya devam ediyor o sırada luffy olaya girer
800 bölümün bir özelliğimi var benim bilediğim 800 de noluyor yaHaahha hacım 800. chapter da ne olacak onu de 788 kesmez seni
Var 100 bölümde bir diğer karakterleri gösteriyor veya büyük olayları patlatıyor800 bölümün bir özelliğimi var benim bilediğim 800 de noluyor ya
eğer birşey varsa cidden bilmiyorum
800 bölümün bir özelliğimi var benim bilediğim 800 de noluyor ya
eğer birşey varsa cidden bilmiyorum