son savas lordu su an hala daha sisin içinde.
seytan meyvesi sahibi oldugunu ve shicibukailikle ödüllendirildigini biliyoruz. üstelik denizciler artık daha da gücsüz shicibukai almazlar. ama zephrynin kolunu kestiginde, zephry 65 yasındaydı. bu chinjaouyu, sainin dövmesine benziyor olabilir. ha kesip gecmiş birde dalga gecmişse , tamam derim. yinede eldeki veriye bakarsak, ezik ainsle binzde kurtulmus. adamın tüm bölügünü katletmekse olay... doflamingo houshokuyla g-5 alıyor
yani su anki orjinal amirallerle yine eşit degildir, benim kanaatim bu yönde. eger mihawktan güclüyse , önemli biridir derim. ortada bir resim sıralaması var. ona bakarsak eger, gücler kafamda oturuyor. ama 7. yi nereye koyucaz. belirsizlik olsun diyemi sıralamaya koymadı ? yoksa en basta saydıgı için mihawktan güclümü ? bu soruların cevaplarını bilmiyoruz.
üstelik shicibukailer sıktı artık. luffy dövmesi gerekenleri dövdü, kalanlarıda safına cekti. bu saatten sonra shicibukailerle ugrasmamalı.tek bir olasılık var;
e. oda, wano samuraylarından biri olarak tasarlamıstır bu korsanı. o zamanda yine shogun varken, bence o ülkedeki en güclü olmaz. ben shogundan veya veliahtından acayip derecede güc bekliyorum.veliaht oysada oturur hep beraber izleriz