snake shot da varLuffy'de hayvanlar alemi gibi maşallah
Ataklar on numara
Elephant Gun / Gatlin
Red Hawk
Eagle Bazooka
Yakında at, eşek falan görürüz herhalde
snake shot da varLuffy'de hayvanlar alemi gibi maşallah
Ataklar on numara
Elephant Gun / Gatlin
Red Hawk
Eagle Bazooka
Yakında at, eşek falan görürüz herhalde
Zoro'nun da 3 kılıcı var. Ona bir şey diyor muyuz biz?law zororodan üstün diyen arkadaslari anlamiyorum lawin ope opesi olmasa zoro 9sa law 7 ederdi ama meyve iste
durumu ters köseye yatiriyo ama emin oldugm bisey va op ope olmasaydi law zoroyla hayatta bas edemez.
grizly magnum da varEkledim
Şimdilik daha basit hayvan isimleri kullanıyor, aslan, kaplan, leopar gibi yırtıcı hayvan isimlerine gelince ne çıkacak acaba?Luffy hayvanların olduğu adada eğitim yaptığı için tekniklerine öyle isimler vermiş.
File vurup devirdiği saldırıya Elephant Gatling demiş mesela , öyle öyle karşılaştığı her hayvana bir teknikle karşılık vermiş ve güçlenmiş.Hayvanlara da karşı koymak için esinlenmiş.Eagle, Elephant, Snake, Hawk gibi...
Üstün mü değil mi orasını net belli edecek bilgi henüz elimizde yok ama Vergo gibi haki de master yapmış bir adamı indirmiştir Law. Zoro'nun hakisi şuan için o seviyeye yeter mi bilinmiyor. Bence meyveyi çıkarsak bile Law az bir farkla ağır basar bu kritere göre. Zoro'nun daha göstermediği silahları varsa orasını bilemem.law zororodan üstün diyen arkadaslari anlamiyorum lawin ope opesi olmasa zoro 9sa law 7 ederdi ama meyve iste
durumu ters köseye yatiriyo ama emin oldugm bisey va op ope olmasaydi law zoroyla hayatta bas edemez.