hemde nasıl.law kalkarda ölümsüzlük ameliyatını kendime kullandım bunun bir yolunu buldum desede artık şaşırmam.Oda trollükte Kubo'yu geçti arkadaş.
hemde nasıl.law kalkarda ölümsüzlük ameliyatını kendime kullandım bunun bir yolunu buldum desede artık şaşırmam.Oda trollükte Kubo'yu geçti arkadaş.
Ne kadar kabartırsa kabartsın, logialarda vücundan çıkardığın şey yine senin vücudundur. Bunun tonla örneğini gördük. Luffy'nin bulut formundaki Smoker'ı yakalaması olsun, yine aynı formdaki CC'ye vuruşu olsun. Logia olsa hakili yumruğu yerdi o kabarttığı kürkü.Bence gayet Logia. Sadece vücudunu yapışkanıyla kabartmış öyle geziyor.
Spoiler yorumlarından biri çok açıklayıcı bir çizim atmıştı bunla ilgili. Herif vücudunu yukarı çekmiştir ve kesilen sadece yapışkan sıvısıdır. Galdino'nun mumu gibi, sadece vücudundan salgılanıyor, asıl vücutla bir alakası yok. Logialarınki, vücuttan kopup gitmediği sürece yine esas vücuttur.+1. Logia değilse nasıl düzeldi bu sahneden sonra?
Bu dediklerinin hepsinde vücudun dönüşümü söz konusu. CC bütün vücudunu gaza çeviriyor, Smoker ise kolunu bacağını fırlatıyor. Trebolde aynı değil görüldüğü üzere bütün vücudu normal formda. Kendine kalkan yapmış bir nevi. Magellanın vücudunu zehriyle kaplaması gibi. Tek fark Trebol logia.Ne kadar kabartırsa kabartsın, logialarda vücundan çıkardığın şey yine senin vücudundur. Bunun tonla örneğini gördük. Luffy'nin bulut formundaki Smoker'ı yakalaması olsun, yine aynı formdaki CC'ye vuruşu olsun. Logia olsa hakili yumruğu yerdi o kabarttığı kürkü.
Ya sabır. Yahu niye Magellan logia olmuyor da Trebol oluyor, fark ne? Bu dediğin benim fikrimi güçlendiriyor daha çok. Nasıl bir mantık yürüttün arkadaş sen.Bu dediklerinin hepsinde vücudun dönüşümü söz konusu. CC bütün vücudunu gaza çeviriyor, Smoker ise kolunu bacağını fırlatıyor. Trebolde aynı değil görüldüğü üzere bütün vücudu normal formda. Kendine kalkan yapmış bir nevi. Magellanın vücudunu zehriyle kaplaması gibi. Tek fark Trebol logia.
Wiki de logia yazmış ama :/Ya sabır. Yahu niye Magellan logia olmuyor da Trebol oluyor, fark ne? Bu dediğin benim fikrimi güçlendiriyor daha çok. Nasıl bir mantık yürüttün arkadaş sen.
Magellanın tekniğini örnek verdim sadece. Kaplama olayı olarak. Niye anlamak istemiyorsun :/ Aokiji kendini buz kitlesinin içine soksa buza vurunca kan mı çıkacak?Ya sabır. Yahu niye Magellan logia olmuyor da Trebol oluyor, fark ne? Bu dediğin benim fikrimi güçlendiriyor daha çok. Nasıl bir mantık yürüttün arkadaş sen.