Sanırım adam 1milyon ton taşdan kendini tencere ile korumaya çalışıyor /:Kime benzettin ki ben çıkaramadım ?
Sanırım adam 1milyon ton taşdan kendini tencere ile korumaya çalışıyor /:Kime benzettin ki ben çıkaramadım ?
Haha olabilir. kKafasındakine anlam verememiştim. Tencere olabilir.Sanırım adam 1milyon ton taşdan kendini tencere ile korumaya çalışıyor /:
Aldılar ya zatenBizim tayfa Bartoyuda sayarsak alır bence dofgilleri.
En büyük kıyak ona gelecek rahat ol kardeşim Sabrın sonu selamet. 48 bölümdür görmüyoruz ve totalde 60-65 bölüm görmeyeceğiz muhtemelen. Kid ittifakı+Sanjiler vs Mom kuvvetleniyor benim gözümde açıkçası.Ya bu Oda'nın bu Zoro'yu bu kadar karizmatik yapmasının sebebi ne?İki yıl aradan sonra ter bile atmadı ya la herif.Herkese tek.Sana da tek bana da tek.
Yazanları okumadan yorum yapmışım da Zoro'nun dövüşerine vs diyemem ki şu son arclarda.Yok yani bir kılıç darbesi bitiyor.Zoro'ya bu kadar kıyak geç Sanji'yi 80 bölüm gösterme.Tabi Sanji kim ki..
Taşı ki eni meni belli olmayan taşı ikiye uaran Zoro Pica' yı kesti fakat kopan bir parça felan. Sen ise Dof' un o ara Luffy' nin bir yerlerini keserek yenilmesini bekliyon. ,)Vergo beni kesemezsin dedi, kesildi.
Pica full yaptı bekledi, kesildi.
Dof, Luffy'i delmek yerine saraydan attırdı. Bacağını koparma fırsatı olan yerde Bellamy'e yediriyor, ciddiye almıyor yeterince.
Kardeşim bu ne küçük görmedir ya? Ulan arc başında Dof demedi mi küçümsemeyeceğim diye? Kendi küçümsemesini geçiyorum la, tayfası küçümsüyor. Daha önceki rakiplerde küçümseyen genelde kaptan olurdu. Bu sefer mangaka kendisini aştı. Ya hakikaten yazık, öylece durmak yerine vs atsa ya Zoro ile?
Mangaka arcı uzatıyor, uzatıyor dövüşlere de çok bölüm gitmesin diye kısa kesiyor ama ayıp hakikaten. Azıcık olayları hızlandırıp, adamları küçümsetmeden sağlam dövüşler çizsene la.