Roronoa Zoro
Bok atma timi iş başında
O kadar şekil yaptıktan sonra böyle bir sahne beklemiyordum, Oda'nın hiç insafı yok.Burda iyi güldüm herifin ağzı yüzü kaymış hala neyin derdinde
Senden iyisi var mı la bu konuda Luffy'e attığın pokları saysan roman olur Ne ekersen onu biçersin. Senin bunu söyleme hakkın yok.Bok atma timi iş başında
Vergo başka bir adam olsaydı, öyle rakibin üstüne yürümezdi. Biraz daha temkinli davranırdı. Law'ın kalbi elindeyken artistlik yapmak iyiydi tabi.İyi de meyveyi vermeyi hiç düşünmüyorlarmış ki? Başka planları varmış yani anlaşılan. Yani olay Diamante Luffy ve Burgess'ı yener meyveyi kaptırmaz olayı değil.
Tamam işte bilmiyoruz haki seviyelerini, Vergo'yu katmanın manası yok ki. Gene dayanıklılık farkı da var. Ben Vergo'nun tek sağlam kesişte ineceğini düşünmüyorum ve Zoro'ya ciddi hasar vereceğini düşünüyorum. Pica ise bir poh yapamadı la Zoro'ya. Bence Vergo ile bu adamların alakası yok Vergo başka bir adamdı.
Üstüne alınan kaşınsın dicem ama sen zaten kaşınmışsın belli ki. Hadi canım başka kapıya. Seninle işim olmaz benim bu saatten sonraSenden iyisi var mı la bu konuda Luffy'e attığın pokları saysan roman olur Ne ekersen onu biçersin. Senin bunu söyleme hakkın yok.
Ooo manyak lafÜstüne alınan kaşınsın dicem ama sen zaten kaşınmışsın belli ki. Hadi canım başka kapıya. Seninle işim olmaz benim bu saatten sonra