Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771: Happo Donanması Lideri Sai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Bütün sayfaları okumadım, bahsetmiş olabilirsiniz arkadaşlar ama en acıklı geçmişlere Baby 5'i de ekleyebiliriz sanırım...
Ailesi dahil herkesin "işimize yaramazsın" diyerek terkettiği birisi, acıklı bir hadise...
Daha acıklı olan ise, bunu ''açlık'' ve yeterli besin olmadığı için yapmaları. Nasıl bir haldelerse garipler...

Alpamis

O müttefikleri haşat eder Wg yalnız.Çok daha güçlü adamları yanına çekecek Luffy muhtemelen
Hmm şu ana kadar ki en güçlü müttefiği Marco'dur. Happo Donanaması da ondan sonra gelir. Bunlardan önce gelecek varsa da hatırlamıyorum. İlerde dha güçlü müttefikler elbet olacaktır zaten.

belamy ile olan 2kurusluk bolumlerde bile en az 50 sayfa yorum donuyor yeni bir Don cikti yeni teknik falan kimse sallamiyor :D

Parende

En guclu muttefigi marcodan sonra bartolomeodur bence law'ı saymazsak. Doflamingo'da o kadar sene plan yaptım hepinizi yenecem diyor shanks teach'den daha uzun korsanlık kariyeri var. 20 bölüm sonra patates olacak. Luffy'le Law'a siz kimsiniz kac kurusluk adamsınız diye diye hikayede araya sokmadığı adam kalmadı cp0, fujitora, diamante, chinjao, bellamy. Luffy'nin annesini cıkartıp tellerle luffye karsı dovustururse sasırmayacam artık.
Bu arada sai'nin tekmesi mi daha gucludur sanjini diable jambe'sı mı acaba?

Sai de koka yapıyormuş. Mobilden farketmemiştim. Franky'de de bekliyorum artık kokayı. Yapmazsa ayıp olur bu saatten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık