Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771: Happo Donanması Lideri Sai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baby5 super bir karakter, Sai sansli adam, ayrica Sai bir anda level up mi yapti ne oldu arenada tirt karakterlerdendi.

Parende

elizobello da bu yumruk bana ailemden miras kaldı diyor bunlarda bu güçlenme işi böyle mi gidiyor yani şimdi "bu yumruğum sana mirasımdır al" mesela simdi chinjao'nun kafası düzgün olsa aynı hareketi yapamayacak mı sadece sai mi yapabilecek yoksa sainin artıken güçlü tekniği geliştirdiği mi ima ediliyor. yani simdi onların ailesinden olmayan biri o tekniği yapamaz mı?

Alpamis

elizobello da bu yumruk bana ailemden miras kaldı diyor bunlarda bu güçlenme işi böyle mi gidiyor yani şimdi "bu yumruğum sana mirasımdır al" mesela simdi chinjao'nun kafası düzgün olsa aynı hareketi yapamayacak mı sadece sai mi yapabilecek yoksa sainin artıken güçlü tekniği geliştirdiği mi ima ediliyor. yani simdi onların ailesinden olmayan biri o tekniği yapamaz mı?
Ben manevi açıdan kastettim. Bence Chinjao da yapar. O tekniği başkası da yapabilir önemli olan tekniği öğrenmek.

Roronoa Zoro

Kimsede demiyor ki Chopper gereksizi neden popilik sıralamasında bu kadar üstte.Japon hatunlar kesin kavai kavai diye basmışlardır oyları.

Edit:

Bu arada bana Sai avatarı yapacak yardımsever forum üyesi vardır.
Gereksiz dediğin karakter tayfanın doktoru. Hiçbir şey yapmasa gene doktorluğu işe yarar. Doktor olmadan gördük Nami hastalandı yana yana doktor aradılar.

Sanjiden böyle dağları taşları delicek bir teknik bekliyoruz ama çok zor:of:
Dağları taşları yıkması önemli değil. İnsan bedeni taşlardan daha beter :D Sabo belki arenayı un ufak eder ama Issho'ya pek bir şey yapamayabilir aynı hareketle. Önemli olan Sanji vurdu mu rakibi inletsin, kemiklerini kırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık