ben de sana bakıyordumSugarla lao g eşit rütbelerde sugarı usopp yeniyor.

ben de sana bakıyordumSugarla lao g eşit rütbelerde sugarı usopp yeniyor.
Lao g nin ezikliğini gösterir.ben de sana bakıyordumbu Usopp'un büyüklüğünü gösterir
![]()
Ezik tabi ona laf yok :/ O değil de bu adam mefta mı oldu şimdi?Lao g nin ezikliğini gösterir.
Aynen fena karışacak Shanks haberleri duyup Bigmom veya Kaido'ya ona dokunursanız alayınızı yakarım derse şaşırmamŞu güç dengesi konusu baydi artık . Bu arctan sonra büyük şeyler olacak gibi ya sizce de öyle değil mi![]()
Tek yedi işte kafa dedeyle aynı birşey olmuştur.Sugarın 2.ci postayı yemiş hali gibi olmuştur.Ezik tabi ona laf yok :/ O değil de bu adam mefta mı oldu şimdi?
o yaştan sonra öyle bir tekme yediyse ayağa kalkmasın artık gebersin. bu arada bir an durdum tekrar okudum mesajıTek yedi işte kafa dedeyle aynı birşey olmuştur.Sugarın 2.ci postayı yemiş hali gibi olmuştur.
Yalnız Bellamy, o teknikle Luffy nin kokasını delip geçti, Saide Chinjao nun kafasını, Luffy > Chinjao olduğuna göre Bellamy > Sai öngörülebilir, tabi Lao G var birde orada, ama Bellamy nin teknikte hızda söz konusu binaların olduğu alandaysa şanslı benceSai tek atar.
Lao G'yi çok hafife alan var herhalde adam üst yönetilerden sonra geliyor.![]()
İçin fesat.o yaştan sonra öyle bir tekme yediyse ayağa kalkmasın artık gebersin. bu arada bir an durdum tekrar okudum mesajısonra farkettim ne demek istediğini
![]()