Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771: Happo Donanması Lideri Sai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bellamy'den sonra Sai'den de koka gördük. Sanji'den görmezsem isyan bayrağı açarım lan. Zoro'yu banko görüyorum zaten şu saatten sonra. Yalnız tamam Çinşao eski gücünde değil vs de ulan Sai genç halindeki gücüne sahip Lao G'ye tek atıyor. Chinjao henüz o formda olmayan Lao G'den 2 dünya şamar yiyor. Ne kadar gücü düşse de Lao G o forma girmeden tek atabilecek yeterliliği vardır herhal dedim kendi kendime. Ama mangaka gizli teknik sana geçti zart zurt muhabbeti ile Sai'ye indirtmeyi uygun görmüş yapacak bir şey yok.

Roronoa Zoro

Mingo daha önce Pica'ya, olayların kötüleşmesi durumunda yardım çağıracağını söymiş olabilir mi acaba ? Pica da bu yardımın gelmesi için zaman kazanmaya çalışıyordur. Daha önce Pica-Trebol vs. Zoro diye düşünüyordum ancak şu an pek emin değilim. Zoro Pica-Trebol ikilisiyle vs. atsa, Elizabello'ya neden gücünü kritik anlar için sakla desin ?

Ayrıca mangaka sırf bu lafı Zoro'ya söyletebilmek için Elizabello'yu Zoro'nun yanına çıkarıyor dikkat edin.

Mangaka geleceğe yönelik yatırımlarda boş sahne çizmiyor. Önceki bölümde ise Amiral Orlumbus gelmiş, sana donanmamla yardım ederim demişti. Zoro yardım için eyvallah çekti ve Orlumbus gitti. Ama ne oldu, Amiral Orlumbus ve donanmasının da arkamızda olacağı belli olmuş oldu.

Bu hafta da benzer bir sahne çizdi Oda. Elizabello geldi, yardım lazım mı dedi, Zoro sağol hacı sen o gücünü sonraya sakla dedi, Elizabello da tamam sen bilirsin dedi ve gitti. Tam bir görev adamı gibi. Yapması gerekeni yaptı ve ayrıldı mahal yerinden.

Ne hikmettir ki bu zamana kadar herhangi bir vs. sinde yardım almayan Zoro'nun yanına sırasıyla elemanlar geliyor. Burdan bir çıkarım yapmak gerekirse ;

1- Doflamingo, Fujitora'nın önceden çağırdığı yardım gemilerini bekliyor.

2- Cp 0 bir yerlerden çıkacak.

3- Kaido'nun adamlarından yardım istedi.

İlk seçenek aklıma yatıyor gibi.. Vazgeçtim; yatmıyor. Denizciler ne kadar Mingo'nun arkasında olsa da, Mingo aptal bir adam değil. Adada, senin defterini sonra bürecem diyen bir amiral varken denizci kuvvetlerine ne ölçüde güvenebilir ? Şu durumda, denizcilere arkasını dayayarak hareket edeceğini zannetmiyorum Mingo'nun. Normalde olabilir ama ülke bu durumdayken değil...

İkinci seçenek olsa daha güzel olur benim açımdan.. Şimdi.... Doflamingo'ya Dressrosa'da güvenmeyen bir insan var mı ? Yok. Herkes inanıyor adama tavuk gibi. Dolayısıyla Doflamingo çıkıp dese ki;

- Sevgili halkım, haber yalan! Her şey bu ipnenin (Law) başının altından çıktı.

İnanmayacak adamın alnını karışlar zaten Waka-sama :)

Durum böyle iken Cp-0'nun Dressrosa'ya gelmesine gerek var mıydı gerçekten ?

Peki Mingo'nun haberi var mı CP-0'ın geldiğinden ?

Var ise neden görüşmediler ?

Ya da görüştüler bize gösterilmedi mi ?

Bence, görüşseler de görüşmeseler de Cp-0 Doflamingo'nun ipini çekmeye geldi arkadaş. Cp 0, adı üzerinde hükumetin en iyi istihbarat örgütü. Bizimkiler daha Dressrosa'ya ilk adım attıklarında bu adamlar zaten bundan haberdardır. Luffy ve Law'ın ittifak kurma durumunun sonucunun kötü biteceğini az-çok tahmin ediyorlardır. Law'ı geçtim, Luffy'nin bu zamana kadar karıştığı işler ortada. Bu adamın olduğu her yerde vukuat var ise Cp-0 da aptal değil; Dressrosa'nın da karışacağını tahmin etmişlerdir. Dolayısıyla Dressrosa'ya gelmelerinin nedeni, hükumetin yıllardır öldürmeye çalıştığı ama başaramadığı Mingo'yu, bu karışıklık anında infaz etmek. Doffy'nin elinde, hükumetin çok önemli bir sırrı var. Hükumet ise çıkarları için kaç Ohara katliamı yapmış bir kurum Allah bilir. Yani Mingo'nun da gözünün yaşına bakmazlar.

Cp-0'nun, Doflamingo'nun ipini çekmeye gelmesi ya da herhangi bir olaya karışmasını destekler nitelikteki bir veri ise, Robin, Usopp, Law üçlüsünün Green Bitt'e geçmeden önceki çay keyifleri sırasında ortaya çıktı.

İlk resimde Robin'in verdiği tepki... Ardından daha önemli olan cümleleri ve Law'ın da kendisini onaylaması..

Dünyanın en iyi istihbarat örgütünün, ''Merak etmeyin bu haber yanlış, yalan; karışıklık olmuş'' deyip, bir kenara çekilmesi tuhaf değil mi sizce de ?

Çok yüksek ihtimalle bu adamlar tekrar ortaya çıkacaktır. Çıktıkları yerde de güzel bir curcuna kopacaktır :fool:

Son seçenek için ise, Kaido'nun adamları bu arca fazla gelir diyorum. Hali hazırda durum çok karışmışken Kaido'nun adamlarının bu işe bulaşması çorba yapar olayları. Bir de şu var ki, benim yönettiğim ülke kaos içinde olsa, kendisine çalıştığım adamı olaylardan haberdar eder miydim ? Bir yandan Kaido'nun da işin içinde menfaati olduğundan yardım istemek mantıklı ama, işini berbad edip olay yerine Kaido'nun adamlarını çağırmak da Kaido'yu kızdırabilir. Mingo böyle bir risk alır mı ? Nerden bakarsak bakalım bu ihtimallerin en düşüğü bence. Zaten Kaido'nun sırası daha gelmeden, adamlarının da harcanması mantıklı değil.

Bana göre olması en makul ve mantıklı olan şey, Cp-0. Umarım da öyle olur :p

Bellamy'nin tayfaya gelme ihtimalini düşününce kim takar kafa dedeyi :)
Sai'nin zirve yapması ve de Baby 5 ile evlenecek olması bile yeterli bir sebep değil Bellamy'den hariç konuşmaya :)
Umalimda baby 5 sonradan benim patronum dof'i soyleyip ihanet etmesin, bunlar bizim hasir kellenin arkadaslari olacakmis :D

Şimdi güç dengesi baya karıştı. Çinjao'yu bu dengede obje olarak baz alırsak, subjelerimiz; Luffy - Sai - Garp - Lao G oluyor.
1- Garp Çinjao'yu indirmek için 8 dağ parçalayarak antrenman yapıyor.
2- Luffy Çinjao seviyesinde biriyle karşılaşmak için 2 yıl haki çalıştı.
3- Lao G Çinjao'yu indirmek için hiç çalışmadı ama epey uğraşıdan sonra indirdi.
4- Sai resmen geçerken aldı Çinjao'yu. İman power konusunda Luffy'e yaklaştı baya.
5- Luffy de Sai'yi geçerken aldı işin ilginç kısmı, ancak Sai'nin dikkati başka yerdeydi ve Luffy arkadan saldırdı, es geçelim bunu.

SARF EDİLEN EFORA GÖRE ÇIKARILAN SONUÇ: Sai > Lao G > Garp > Luffy > Çinjao oluyor. :good:

Alpamis

Şimdi güç dengesi baya karıştı. Çinjao'yu bu dengede obje olarak baz alırsak, subjelerimiz; Luffy - Sai - Garp - Lao G oluyor.
3- Lao G Çinjao'yu indirmek için hiç çalışmadı ama epey uğraşıdan sonra indirdi.
4- Sai resmen geçerken aldı Çinjao'yu. İman power konusunda Luffy'e yaklaştı baya.
5- Luffy de Sai'yi geçerken aldı işin ilginç kısmı, ancak Sai'nin dikkati başka yerdeydi ve Luffy arkadan saldırdı, es geçelim bunu.

SARF EDİLEN EFORA GÖRE ÇIKARILAN SONUÇ: Sai > Lao G > Garp > Luffy > Çinjao oluyor. :good:
Daha gülemiyorum. Dozu kaçtı sanki ?

Böyle efsane teknikleri vardır zaten Sanji'nin tekme atmak onun işi sonuçta ilerde fena coşacak umutla bekliyoruz
Arcın başlarında ben de keşke Sanji'de hasshoken olaydı demiştim. Yalnız şu var mangaka istese hasshokende ustalaştırabilirdi Sanji'yi. Ama belkide Sanji senin dediğin gibi daha iyilerine sahip daha doğrusu Kamabakka'da hasshokende neymiş dedirtecek teknikler var ve belkide bu yüzden oraya uçuruldu Sanji. Tıpkı Zoro'nun 'en iyi' kılıç ustasının yani eğitim alabileceği en iyi adamın yanına uçurulması gibi. Luffy'nin kralın sağ kolundan haki eğitimi alması gibi. Biz ise Sanji'den henüz teknik bazında pek bir şey görmedik keza ölümüne dövüşünü görmedik ki her şeyini görelim. Belki o da koka yapıyor ama yaptığını görmedik.

Bunun haricinde BAA ve PH'de boş geçildi Sanji, daha doğrusu tayfa boş geçildi çünkü oralarda sağlam rakipler sadece Luffy'nin karşısına çıktı ki onlar ne kadar sağlam olsa da Luffy ayarında değillerdi. Bu iki arc 100 bölüm sürdü. Bu arc herkes aha Dof ve tayfası sağlam tamam tayfayı sağlam dövüşlerde göreceğiz dedi bir baktık Sanji ve 3 üye gitti. 730'dan beri görmediğimiz adam belki 20 bölüm daha görmeyeceğiz. 100 bölüm sağlam rakip indirmeyen, üstüne sonraki arcta belki 60-65 bölüm hiç gözükmemiş Sanji'yi gördüğümüzde muazzam şeyler göreceğiz gibi geliyor. Her karanlığın bir aydınlığı vardır. Belkide şu an Kid, Apoo, Hawkins ittifakı ile birlikte Big Mom'a karşı savaşıyor bizim tayfa :fool:

Tabi mangaka Sanji'yi paso ezdiği için insanlar onun için hep karanlık olacağını düşünüyor olabilirler :D Onlara da diyecek bir şey yok, suçlu mangaka :mincika:

Yav hade beya ..

Alpamis

Arcın başlarında ben de keşke Sanji'de hasshoken olaydı demiştim. Yalnız şu var mangaka istese hasshokende ustalaştırabilirdi Sanji'yi. Ama belkide Sanji senin dediğin gibi daha iyilerine sahip daha doğrusu Kamabakka'da hasshokende neymiş dedirtecek teknikler var ve belkide bu yüzden oraya uçuruldu Sanji. Tıpkı Zoro'nun 'en iyi' kılıç ustasının yani eğitim alabileceği en iyi adamın yanına uçurulması gibi. Luffy'nin kralın sağ kolundan haki eğitimi alması gibi. Biz ise Sanji'den henüz teknik bazında pek bir şey görmedik keza ölümüne dövüşünü görmedik ki her şeyini görelim. Belki o da koka yapıyor ama yaptığını görmedik.

Bunun haricinde BAA ve PH'de boş geçildi Sanji, daha doğrusu tayfa boş geçildi çünkü oralarda sağlam rakipler sadece Luffy'nin karşısına çıktı ki onlar ne kadar sağlam olsa da Luffy ayarında değillerdi. Bu iki arc 100 bölüm sürdü. Bu arc herkes aha Dof ve tayfası sağlam tamam tayfayı sağlam dövüşlerde göreceğiz dedi bir baktık Sanji ve 3 üye gitti. 730'dan beri görmediğimiz adam belki 20 bölüm daha görmeyeceğiz. 100 bölüm sağlam rakip indirmeyen, üstüne sonraki arcta belki 60-65 bölüm hiç gözükmemiş Sanji'yi gördüğümüzde muazzam şeyler göreceğiz gibi geliyor. Her karanlığın bir aydınlığı vardır. Belkide şu an Kid, Apoo, Hawkins ittifakı ile birlikte Big Mom'a karşı savaşıyor bizim tayfa :fool:

Tabi mangaka Sanji'yi paso ezdiği için insanlar onun için hep karanlık olacağını düşünüyor olabilirler :D Onlara da diyecek bir şey yok, suçlu mangaka :mincika:
Sanji'den zaten bir şeyler bekliyorum. Hiç bir zaman umudu kesmedim. Dediğin gibi bir şeyini de görmedik.

Güzel ve eğlenceli bir bölüm olmuş bazı arkadaşlarında dediği gibi Müttefikler de çoğalıyor marco Hancock shanks balık adam adası nefertari krallığı derken yakında elbaf falanda katılır bu arada ben marinelerdende destek gelecek diye düşünüyorum özellikle aokiji ve smoker gibi marine ve WG nin pisliklerinin farkında olan bu ikisinde ciddi bir şekilde yardım alacaklar

Zaten Punk hazarddan ayrılmadan önce smoker tashigiye green bit ve dressrosa hakkında birşeyler anlatıyordu

Belki Saçma gelebilir ama aokiji ilerleyen bölümlerde karşımıza Çıkabilir hatta CP 0 U aokiji alabir diye bir düşüncem var

birde fujitora takılıyor aklıma bu adam fazla karakterli biri bu Olayların sonunda tayfanın adadan sağ salim ayrılmasına engel olmamakla beraber bide yardım edebilir yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık