Dressrosa karıştıktan sonraki boş koşuşturmalar olmasaydı daha güzel olurdu. Şu an tam tadında gidiyor olaylar. Direkt olarak Luffy-Zoro beklenmiyordu zaten.
Herkesin vs. sini kısa kısa da olsa göstermesi güzel bir şey. Bir sonraki arca ve geleceğe en fazla yatırımın olduğu arc bu arc olacak yüksek ihtimalle.
Spoiler geldiğinde Sai'nin Baby 5'ı kaptığına çok üzülmüş, Sai'nin Chinjao'yu yamultmasını saçma bulmuştum ama mangaka saçmalık olarak gözüken şeyin üstünü hasshoken ile güzel kapattı. Ama Baby 5'ı Sai'nin kapmasına hala üzülüyorum. Çok hoş kızdı, turnayı gözünden vurdu Sai :/
Bölüm içinde en çok üzerinde durulması gereken olay, Zoro'nun Elizabello'ya söyledikleri. Arc'ın farklı olaylara gebe kalacak olması konusunda bir ip ucu yüksek ihtimalle. Ciddi olaylar gerçekleşecek herhalde ki,
gücünü kritik anlar için sakla diyor. Ayrıca Pica'nın da Zoro'yu yenmekten başka bir planının olduğunu öğrendik. Kaç kaç nereye kadar ? Zoro ile aralarındaki güç farkını bildiğinden başka bir plan geliştirmiş. Ya sürekli kaçarak zaman kazanmaya çalışıyor, ya da tahmin edildiği gibi farklı bir rakibe doğru sürükleyip kazanma şanslarını artırmaya çalışıyor. Haydi hayırlısı
Bölüm kötü değildi; orta dedim.