Magmaya haki yükleniyor mu :/Akainu'nun fiziksel gücünü unutmamak lazım.+ belki oda haki ile karşılık verdi ?
Magma lan bu doğanın gücü öyle ufak haki kasmayla başa çıkılır mı hiç :W
Magmaya haki yükleniyor mu :/Akainu'nun fiziksel gücünü unutmamak lazım.+ belki oda haki ile karşılık verdi ?
aynen doğrusu, wb örneği. Meyvesiyle ön plandaydı, meyvesiz bi garp ertmez. Şimdi de etmiyor.Yıllardır haki kasan adamlar , Magmayı durdurmakta zorlandılar. :T
O kadar yıkıcı meyve ki :/ Sen yıllarca Haki kas adam sadece Magma meyvesi yesin onu durdurama ellerin pişsin :W
Meyve çok önemli çok :/
Meyveden daha çok kullanan kişiye bakıyor o meyve olsun bakam Usopp daYıllardır haki kasan adamlar , Magmayı durdurmakta zorlandılar. :T
O kadar yıkıcı meyve ki :/ Sen yıllarca Haki kas adam sadece Magma meyvesi yesin onu durdurama ellerin pişsin :W
Meyve çok önemli çok :/
Magma diyorum :/ Sen gölü dondururken haki + buz ile mi donduruyorsun :T2 yıl önce haki kullandıklarında siyahlaşmıyolardı.Neden olmasın ? :S
Sadece genetiği okumuşsun tekrar dön oku :/Meyveden daha çok kullanan kişiye bakıyor o meyve olsun bakam Usopp da
Bide genetik demişsin diğer yorumunda hadi D'leri anlarız Shanks Hancock Ray baba gibi D. olmadı halde bundan varsa bunların genlerinin ne özelliği var? Bunlarda olup amiralerde olmayan ne? dediğim gibi sayısal lota bu iş biraz
Yahu elemente nasıl haki yayacan onu anlamadım :/ Gökten hakili lavlar mı indirecen :WGölü dondurman için haki ye gerek yokki :S
Olay siyahlaşma değil b.haki katılaşma sağlıyor logialarda.Bu sayede dokunabiliyorsun onlara.2 yıl önce haki kullandıklarında siyahlaşmıyolardı.Neden olmasın ? :S
Döndüm bir daha okudumMagma diyorum :/ Sen gölü dondururken haki + buz ile mi donduruyorsun :T
Bunlar doğanın gücü , Avatar bile baş edemiyor :/ Öyle kolay mı haki ile durdurmak noob
Sadece genetiği okumuşsun tekrar dön oku :/
Oha lan sfasfAS:fA:O ayrı yahu :W
Yakışmadı sana :/***
Bu yorum çok tepki çekebilir silsem mi :/
Sildim :T