En güçlü logia ifadesi, meyveyi tanımlamaya yetmiyor işte, ben de ondan bahsediyorum.meyve tipi logia olduğu için en güçlü logia demek yanlış olmaz o yüzden en güçlü logia diyoruz
En güçlü logia ifadesi, meyveyi tanımlamaya yetmiyor işte, ben de ondan bahsediyorum.meyve tipi logia olduğu için en güçlü logia demek yanlış olmaz o yüzden en güçlü logia diyoruz
şöyle:
wp en güçlü paramercia ve en yüksek fiziksel güç
shanks en yüksek hakiye sahip kılıç ustası
karasakal en güçlü logia sahibi
bigmom şeytan meyvesi yemiş tek dev (asit) - en güçlü dev çıkacak bence
kaidou en güçlü zoan kullanıcısı
ben böyle düşünüyorum.
Ben de böyle düşünüyordum açıkçası en güçlü logia olarak geçebilecek meyve Bigmam'dadır diyordum.BB'nin meyvesi, En Güçlü Şeytan Meyvesi olarak geçiyor, en güçlü logia olarak değil.
Enel'in.Ben de böyle düşünüyordum açıkçası en güçlü logia olarak geçebilecek meyve Bigmam'dadır diyordum.
Enel kumda oynasın meyvesiyle beraberEnel'in.
Kullanıcısından ötürü meyveyi yargılamayın. En güçlüsü şimşektir.Enel kumda oynasın meyvesiyle beraber
Yıkıcılığı yok meyvenin Kizaru'nun meyvesi daha üstündür bence şimşeğe.Kullanıcısından ötürü meyveyi yargılamayın. En güçlüsü şimşektir.
Kullanıcıya bakmadan anlamak çok zor ama. Çamur meyvesini Akainu'nun kullanışıyla Caribou'nun kullanışı arasında bile cennet ile yeryüzü kadar fark olacaktır.Kullanıcısından ötürü meyveyi yargılamayın. En güçlüsü şimşektir.
O yönden haklısın ama Akainu o meyveyle mesela Aaokiji'yi yenebilir mi?Kullanıcıya bakmadan anlamak çok zor ama. Çamur meyvesini Akainu'nun kullanışıyla Caribou'nun kullanışı arasında bile cennet ile yeryüzü kadar fark olacaktır.