sengoku@
seni ne itti wb düşmanlıgına kardeşim
wb dünyanın en güçlü adamıdır.dileseydi,mıcarım aileme deyip o adayı denizin dibine gömer,tek basına denizcilerin cogunu yok eden adam olarak anılırdı.
su marinefordu kimse idrak edemiyor.düşün şimdi oglunu rehin aldım karsındayım,senin elinde otomatik tüfek var,rahatca kullanabilirmisin ?
sengoku wbye güclerinin yetmiyecegini bildiginde,arkasından ezikçe plan yaptılar,squardoya bıcaklattılar adamı.mangaka diyorki ilk gelen wb burayı dümdüz ederdi,önce kılıclattım.sonra kılıclanmıs wb,akainuya her darbede üstünlük kurup ezdi.bu seferde mangaka dur kalbini tekleteyim dedi.işte o zaman akainu wbye dokunabildi.
yahu nasıl mantık kullanıyorsunuz anlamıyorum.eşitlikten bahsedebilmek için, eşitlik oluşturmak lazım.akainuya squardo kılıcı sokucak,akainu kan kusucak,wb saglam olucak,akainu diz çöküp kalbim diyecek,vuranda wb olucak...bir düşün bakalım ne olur
orda wbyi alma sansı olan tek adam garptı.onuda e.oda ustaca savas dısı tuttu.önüne diz çökmüş,kalbi tekliyen adam wb. akainu,amiralya bu adam... ancak gögsünde delik acabiliyor,hemde magmaylan,wb ise bir vuruyor,yerin seklini degiştirip,akainuyu solucan gibi süründürüyor.
bu forumda wb akainuya arkadan saldırdıyı ilk söyleyip linc edilen adamlardanım ben.tamam öyle oldu,hatta wb yüzündende oldu(bir bölümü)ama adam o kadar kızmıski,zaten mizacıda öyle,geri durmadı allah ne verdiyse koydu.orada e.oda ustaca akainuyu yerin dibine yolladıki, wb devamını getirmesin.çünkü akainu gecici felc gecirdi,hareket bile edemiyordu.neden öyle bir kurgu yaptı sanıyorsun ?
gelecekteki filo amiralinin hayatını mantıklıca kurtardı.sonrada marco ve digerlerinin karsısına cıkardı ve şeklini yaptı.
aynı wb, teachle alay edip ayaklarının altına aldı.adam tüm tayfasıyla daldı.ama sonradan onunda seklini yaptı.çünkü cag shanks,teach ve akainuya yöneldi.düşün acei yenen teachi ölümün kıyısında yendi wb.hesapla kendi tümen komutanlarını saglam olsa ne yapar
ki akainu birinin bile öldüremedi sanırım hemde magmaylan...
aokiji,wbyi donduruyordu,dondurduda etki etmedi.kendi söyledi titreşim dondurulamaz diye.üstelik mangaka jozunun,aokijiyi tutacagına hükmetti.gelgelelim ters gücten yenildi pokemon.orasıda ayrı bir kurgu.sonra mesela kizaru ilk saldırdıgında wb sadece cok parlak dedi,marco geldi korudu.adamın mizacı o tank gibi karsılıyor.o yüzden sırtı tertemiz.
kizarunun wbye üstünlük kurdugu yerde wb kizaruyu tınlamıyor,luffye bakıyordu.üstelik kizaru hızlan wbnin hamlesinden kurtulup saldıramıyorsa gitsin ölsün.kizarunun lazerleri daha luffyi,marcoyu öldüremiyor wb tınlarmı o lazeri ? bak meyve güclü marcoyu degil,normal bedenindekinden bahsediyorum.
amiraller güclü,hata yaparsan,gögsüne delik acabilirler,seni dondurup,lazerle delebilirler,hatta karsılık vericek gücleri oldugu için yüzünün yarısını bile alabilirler.(normal adamda bunlar ölüm demek)ama aynı hatayı amiral yaparsa veya dezavantaja o düşerde yonko vurursa... işte yerde sürüklenen akainu olursun.kizaru ve aokiji o yumruga yakalansalar daha kötü olurlardı.ve muhakak yakalanırlardı.eşit ve tekil bir dövüste.
o yüzden akainu,genc ve körpe shanks geldiginde cık bile demedi.hiç duydunuzmu sesini ? yok. mangaka dobermanı konusturdu,akainuda tık yok
akainu wgnin yonkolarla denk dövüsebilecek,savas gücü olarak evrildi ve öne cıkarıldı.ama shanks nerde yakalasa öper akainuyu emin olun.ki ben kaidoudan daha cok korkuyorum
tabi sonucta hepsi kişisel fikir.ama wbnin o haliyle yaptıklarını görünce,saglam yonkolardan korkar oldum