Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thosy

Rebecca'nın saldıracağını sanmıyorum. Zaten Kyros onun gladyatör olmasına karşıydı. Saldırı öğretmemiştir ona, sadece savunma öğretmiştir. Zaten adam hayatı boyunca birini öldürdüğü için pişman yaşamış, kızına öldürücü teknik öğreteceğini sanmıyorum.

dusau

Dofun Teke gitmiş olması bana pek mantıklı gelmiyor. Ama forumda oluşturulan teorilerinde yüksek bir mantığı yok.

Law araya girmiştir; Luffy Law'ın yeteneğini biliyor, Law room açmış olsa luffy mingo öldü demezdi.
Kukladır; Kuklalar mimik yapıp konuşamaz, adam 10 yıl öncede aynıydı.
Pica araya girmiştir; Taşa benzemiyor, boyanmış giydirilmiştir bile desek luffy ve kyros orada kaç saattir dikizliyorlar o kadar da keriz değillerdir.

Ayrıca son iki olayın başka bir açıklamasıda gözlem hakisidir. Gözlem hakisiyle onun gerçek dof olmadığını anlayabilirlerdi.

Geriye İp logiası kalıyor; benim pek aklıma yatmıyor.
En son ve en mantıklı gelen ama gene de yeteri kadar mantık taşımayan, Dof meyvesinin gücüyle görünmeyen iplikler oluşturabiliyordu. Boynunu Tamamen görünmeyecek kadar küçük ipliklere dönüştürmüş ve iplikleri kılıcın kesme uzanımından çıkarmış olabilir. Yani meyve gücüyle yeniden birleşebilir ama Kyros dikine kesse ve ya hemen kalbine saplasa kılıcı ne olur soruları hala muallakta kalır.

Bu ihtimallerin dışında dofun ölmesi daha mantıklı geliyor ama Oda bu zamana kadar kimseyi bu kadar kolay öldürmemişti bu yüzden kimse kabullenemiyor bence.

Oda açıklamadığı sürece buradaki teorilerin hepsi birilerine saçma gelecektir zaten yapacak bir şey yok ama gerçek olan tek şey Dof'un ölmediğidir.

Kyros oyucağa dönüşmeden önce dof'a saldırırken Dragon'un dediği gibi sugar araya girmeseydi kyros dof'u indircekti. BAna göre de dof teke gitti adalet yerini buldu ölmediyse de luffy öldü demez üstüne kyros k.hakisi var ölmemiş olsa anlardı.Helvasını yeriz artık :D:oleyo2:

Kyros oyucağa dönüşmeden önce dof'a saldırırken Dragon'un dediği gibi sugar araya girmeseydi kyros dof'u indircekti. BAna göre de dof teke gitti adalet yerini buldu ölmediyse de luffy öldü demez üstüne kyros k.hakisi var ölmemiş olsa anlardı.Helvasını yeriz artık :D:oleyo2:
Haftaya o sahneyi trolleyebilir.Zaten 10 yıl öncekiyle aynı kareleri çizmiş.Kyros Dof"a vursaydı ne olacağını gösterdi.Sonrasında kafası koptu ama ne yapacağını bilmiyoruz.Dof kalkıp Kyros"a tek atarsa al sana trolleme:D

Şeytan lakabını boşuna almamıştır ne çıkacak acaba:hmm:Adam daha 40 sayı önce şu şekil geliyordu kolay kolay ölmez gibi

Bunlar bir insanı kesince ölüp ölmediğini anlamıyorlar mı acaba?
K.hakisi varsa bunu sezmesi lazım gibi ama , Kyros çok emin konuştu gerçek dressrosa geri döndü felan çılgın atarak , Dof birdahaki bölümde qndırdım zaaa deyip buna dalarsa :)

Croco-Boy

Ya mangayı bırak otur yorumları oku :D dofu oldurenler direk öldü diyor oldugune inanamayanlarin ürettikleri çeşit çeşit :D

Bölüm 10 numara.

Hoşuma giden iki nokta var:
1- oyuncakların normale dönmesi ve ortaya çıkan kaos.

2- Sabooooo.

Dofun kelle koltuk olayına yorum yok. Ama tek dikkatimi çeken law ın o sayfada boy göstermesi. :hmm:

Doflamingo'nun Acaba Moria ile bir bağlantısı çıkabilir mi?Belki Bu Dof gerçeği değilde Dof'un gölgesi ile yapılmış sahte Doftur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık