Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aaron hotchner

Sabo kolezmuyumu yıktı allta fabrika var, bence alt tarafta yani fabrikada barto vs trebol sabo vs diament ve burges vs si olabilir. Ve o kargasada fabrika falan kalmaz yıkılır yani.

Hükümet Moria'yı öldürmesi için Dofu gönderiyor.Dof Moria'nın birden ortadan kaybolduğunu söylüyor.Dof gibi bir adam Moria'yı elinden kaçırır mı?Dof savaşta Croco'yu yanına çekmeye çalışıyordu belkide Moria'yı kendi tarafına çekmeyi başardı.
dof hükümeti sallamıyor benim hatırladığım kendi idaresiyle bu makamı haketmiyorsun diye öldürücekti ama bilmiyorum.

jporta

Bu law önceden shuffle yapıp kendisiyle bir başkasının bedenlerini değiştirmiş olmasın :D

kadir t.

İnş. ölmez eğer öyle bişey yaparsa ana avrat herkes söver doğru düzgün bir şeye bağlasa belki :oleyo2: umarım luffy pataklar dof'u ölmemişse bizde güzel bi vs sini izleriz.

Şu yorumlara bakıyorumda hala öldüğünü söyleyen varsa gelin benim kafamıda uçurun sıkıntı değil .Çok cahilsinis keşke ölsenis :)

Basara

Bu yorumun bana trebolun gülüşünü hatırlattı behehehe :oleyo2: moria!yı bana göre kaido dof'a öldürmesini söylemiştir. Hükümetle alakası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık