Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi açıklaması gayet basit bence , bu adam tel meyvesi yemiş artı olarak telleri çok fazla vede görünmücek kadar ufak ( bulutlara tutunmasından anlaşılıyor ) bu kadar mikro düzeyde bir yetenek eminim kopan bir uzvu çok rahat yerine takabilir yani kesilen yerin çevresinden kesme alanının dışında kalan teller çıkar vede bağlantıyı korur . Kafamdaki en mantıklı olay örgüsü bu .

Bu tel meyvesi için bana en mantıklı cevapı söyleyin bakalım bu telle bulutlara tutunup nasıl uçabiliyor gerçekten bunun açıklamasını merak ediyorum.Ayrıca doflamingonun kafası uçup öldüğünü düşünen arkadaşlar güldürmeyin oda nın yazdığı bütün senaryoları defalarca okudunuz takip ediniz senelerce doflamingo öldü deyip kendinizi güldürmeyin lütfen en iyilerin savaşı marineforda adam ace bırakın kaçsın deyip ona buna atarlanan ve benim hala lufynin nasıl bu adamı yeniceği konusunda düşüncelerim uyuşmuyoken bunu yapmayın .

bulutlara tutunması benide kıllandırıyor logia olmasa bile organlarını dikebilirmiş gibi geliyor. başka anime karakterleri geliyor aklıma.

Abi açıklaması gayet basit bence , bu adam tel meyvesi yemiş artı olarak telleri çok fazla vede görünmücek kadar ufak ( bulutlara tutunmasından anlaşılıyor ) bu kadar mikro düzeyde bir yetenek eminim kopan bir uzvu çok rahat yerine takabilir yani kesilen yerin çevresinden kesme alanının dışında kalan teller çıkar vede bağlantıyı korur . Kafamdaki en mantıklı olay örgüsü bu .
Küçüçük tel parçasını al ve buluta tutun tutunamassın milyonlarca alabilirsin hatta trilyontane parçaya bölünmüş telle buluta tutun adamın alnını karışlarım .

@Basara ; kardeş adamın yeteneği aşırı mikro yani milyonlarca belki milyarlarca tel çıkıyor vücudundan bununla belirli bir yoğunluğu olan bulutlara tutunuyor , ağaç dallarına ağ atmak gibi düşün ;)

@Basara ; kardeş adamın yeteneği aşırı mikro yani milyonlarca belki milyarlarca tel çıkıyor vücudundan bununla belirli bir yoğunluğu olan bulutlara tutunuyor , ağaç dallarına ağ atmak gibi düşün ;)
Telle insan uvuzu dikilmez.İple dikilir.Smoker'ın bahsettiği gibi tel ise saçma oluyor dediğin.

Dediğin gibi bir ağaç dalına tutunabilirsin katıdır ama bir buluta asla bu saçmalıkdan başka birşey olamas istediğini düşün ah bilimsel birşeydir belki tam bilmiyorum ama benim mantığım ve az çok fiziğimle şu kadar söyleyim sana bu sadece hayal gücünden başka birşey değildir bana göre.

@Basara ; kankim asla demek yanlış çünkü kütlesi olan herşeye bir kuvvet uygulayabilirsin yada onu dayanak noktası olarak kullanabilirsin , jetlerin havayı kullanması gibi jet motorunun ısısı havaya baskı uygular böylece o kocaman kütle ileriye doğru inanılmaz hızlı bir şekilde gider . Şimdide düşün mikroskobik düzeyde teller ile neler yapılabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık