Zaten tayfada chopper var küçücük çocuk, daha da yaş ortalaması düşmesinkinemon olmasın la momo başımıza kalır![]()

Zaten tayfada chopper var küçücük çocuk, daha da yaş ortalaması düşmesinkinemon olmasın la momo başımıza kalır![]()
Daha net birşey yok ama gerçekten tek attıysa mihavk filan dinlemez açık yonkouEğer ki tek attıysa. Kyros=Yonkou seviyesi. Tartışmaya değmez.
Bana mı sinirlendin anlamadım ama kötü niyetle yazmamıştımYa bu Veletler nerden alıyor bu cesareti anlamıyorum. Varsa bir düşüncen söylersin isbat edersin teorinin veya fikrini söylersin ama bu kalitesizce cümleler hem yakışmıyor hem delilsiz isbatsız ihtilaf çıkatıcı ergen cümlelerinde dayanamıyorum. Ergen terbiyesizliğini sevmiyorum. Varsa efendi kişiler onlar ki forumda cümleleriyle konuşma tarzlarıyla kendini, kalitesini gösteriyor bunları tebrik ediyorum. Mümkünse bunlar muhatab olsun benle. Çocuklar, ergenler bıktım bunlardan.
Bu mesajda alayımsı bir tavır yok mu yani?Tek kollu Yonkou var tek bacaklı neden olmasın? Fantazi dünyası