Hayır neresinde var? Tek kollu Shanks var bide Tek bacaklı olsa eğlenceli olurdu anlamında dedim.Bu mesajda alayımsı bir tavır yok mu yani?
Hayır neresinde var? Tek kollu Shanks var bide Tek bacaklı olsa eğlenceli olurdu anlamında dedim.Bu mesajda alayımsı bir tavır yok mu yani?
Hakkaten ha. Dof'u tekleyen adam Mihawk'ı da takmaz amirali de takmaz.Daha net birşey yok ama gerçekten tek attıysa mihavk filan dinlemez açık yonkou![]()
K.bakma o zaman yanlış anlamışım. Ben alay ediyorsun sandım. K.bakma.Hayır neresinde var? Tek kollu Shanks var bide Tek bacaklı olsa eğlenceli olurdu anlamında dedim.
Önemli değil. Umarım bi daha tanımadığın birine bu kadar agresif olmazsın. İyi geceler.K.bakma o zaman yanlış anlamışım. Ben alay ediyorsun sandım. K.bakma.
anime izliyoruz diye herkes çocuk olmak zorunda ergen olmak zorunda gibi bir anlayış var. Forumun %80i -18 ve hiç oturmamış karaktersizkalitesiz insanlar sürüyle var. Bunlarla uğraşmaktan sıkıldım. Tartışmadan anlamayan sadece insanları iğnelemek laf sokmak alay etmek için dolaşan birsürü ergen var. Ben teorim doğrudur demiyorum uygun bir uslupla tartışalım isbat etsinler kabul edeyim ama bu tip insanlar gerçekten tadını kaçırıyor forumun.Bir forum tadımız var onu da bunlar bozuyor.
Seni yanlış anlamışım kardeşim k.bakma tüm forumun önünde özür diliyorum. Hakkını helal et kardeşim.
Birikip birikip sana kaldı. Yoksam kimseye ilk böyle konuşmam k.bakma kardeşim.Önemli değil. Umarım bi daha tanımadığın birine bu kadar agresif olmazsın. İyi geceler.
Bendeki şansta bu kadar olurdu zatenBirikip birikip sana kaldı. Yoksam kimseye ilk böyle konuşmam k.bakma kardeşim.
Ordaki çoğu adam Sabodan tek yer ayrıca sabonun destekçisi Bartoda var. Bide ciddi bir miktar su vardı orda meyve kullanıcalrının devre dışı kalma olasılığı var. Bunun yanında aşağıda devrim ordusundan bi eleman daha var (kızın adını unuttum şimdi) ve hack inde devrimci olma olasılığı yüksek suda olan bi balık adam daha yani.Mera Mera no Mi meyvesini taşıyan dev kavga balığı ringdeki diğer yarışmacılarla birlikte yeraltı limanına düştü. Gelecek bölümlerde o balığın daha doğrusu meyvenin akîbetinin ne olacağını merak ediyorum. Zira balık artık suda olmadığı için şu an savunmasız durumda. "Sudan çıkmış balık" tabirine tamamiyle uyuyor. Mevye artık yalnızca 4 kişinin uğruna kapıştığı bir materyel olmaktan çıktı.
Meyve şu an binlerce kişinin olduğu bir alan içinde ve bu güce sahip olma olasılığı bakımından herkesin şansı eşit. Cevaplanması gereken soru şu; meyve kime yar olacak?
Kızın adı Koala. Son sayfada Hack'la olan konuşmasını gördüğümüz için devrimci olduğu kesinleşti bence.Ordaki çoğu adam Sabodan tek yer ayrıca sabonun destekçisi Bartoda var. Bide ciddi bir miktar su vardı orda meyve kullanıcalrının devre dışı kalma olasılığı var. Bunun yanında aşağıda devrim ordusundan bi eleman daha var (kızın adını unuttum şimdi) ve hack inde devrimci olma olasılığı yüksek suda olan bi balık adam daha yani.