Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aaron hotchner

Law ve Robin bile c0 gördügünde baya bi korkmuslardı bana göre cokta çantada keklik gibi gelmedi..Cp0 Gözünüzde cok kücümsemeyin.

Cp0 a posta koyan adam doflamingo değilmiydi öyle hatırlıyorum savaştan sonra herhalde doflamingo cpo0 dan daha büyük bir boss ha amirel diyosanıs lufyle daha vs attırmaslar bi amirelle kapışırsa lufy herhalde 1 ay sonra karasakal 1 yıl sonrada shanks şapkayı verip korsanlar kralı olur :) Doflamingo vs lufy beklenen zaman geldi artık .

--Dof sama, Aokiji'den sıyrıldı ama Kyrostan sıyrılamadı.
--Kyros ve Aokiji'nin ortak noktası; ikisinin de tek bacaklı olması.
--Aokiji'nin protezini artı olarak değerlendirirsek, hızını alamayan Kyros, Kaido'nun da kafasını alır gibime geliyor. :(

Doflamingo'nun meyvesinin adı Ito Ito no Mi, İngilice'ye String String Fruit olarak çevrilmiş. String'in ilk karşılığı da "tel"dir. Doğrudan ip olsaydı, Rope ya da Thread kullanılırdı. Ben de çevirimde özellikle "Tel" olarak yazdım.

luffy'e adam gibi rakip gelmedi cp0 şu haliyle zoroy'la birlikte rahat alır. Ama benim istediğim dofu dövsün bir sürü teori var. Dof ölsün isteyenlerdenim ama adam o kadar rahat ki elini bile cebinden çıkarmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık