Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gölge tek renk oluyodu Siyah. Dofy giyiniş yüzdeki damarlar ifadeleri gerçekmiş gibi duruyor.
Dofy tayfasındaki herkesin gücü açıklandımı . Bleach daki Aizen gibi Hayal veya halüsinasyon gördüren bir sey olmasın. Buda bir alternatif

Gölge tek renk oluyodu Siyah. Dofy giyiniş yüzdeki damarlar ifadeleri gerçekmiş gibi duruyor.
Dofy tayfasındaki herkesin gücü açıklandımı . Bleach daki Aizen gibi Hayal veya halüsinasyon gördüren bir sey olmasın. Buda bir alternatif
Bahsettiğim şey Dof'un gölgesinin Başka bir vücuda konması.Luffy'nin gölgesi Oars'a konunca onun gibi konuşuyor onun gibi davranıyordu.Hatta lastik meyvesini bile kullanabiliyordu.Moria'nın bir anda ortadan kaybolması vs Dof'un parağı olabilir yani

Bahsettiğim şey Dof'un gölgesinin Başka bir vücuda konması.Luffy'nin gölgesi Oars'a konunca onun gibi konuşuyor onun gibi davranıyordu.Hatta lastik meyvesini bile kullanabiliyordu.Moria'nın bir anda ortadan kaybolması vs Dof'un parağı olabilir yani
Olabilir Konuşmaları hareketleri benziyoduda tipleri pek benzemıyordu. Sonrada benliklri kaybediyolardı. Sanjinin gölgesindekı penguenin Kızlara saldırması gibi.
Vegapunk Kumayı çoğalttığı gibi Dofiyi çogaltmış olmasın. Dofynin yüksek yerlerde tanıdıkları var.
Yani Sayborg Dofy yapmıştır belki. Dofun kafasının üstüne 50 teori sunduk . E.Oda haftaya çıkıp öldü derse iyi bir izlenim bırakır.
Kaido geliyor diye ayaklanıcaz

Abi konu ne ara vede nasıl moria'ya gelebildi ?? one piece de hangi arcda (en kritik durumlarda) böyle bir müdahale gördük ? Sizdeyim beyler ?

Abi konu ne ara vede nasıl moria'ya gelebildi ?? one piece de hangi arcda (en kritik durumlarda) böyle bir müdahale gördük ? Sizdeyim beyler ?
Konu daha yeni Moria'ya geldi.Ortaya yeni bir teori attım sadece.Moria Dof'un gölgesini Dof görünümlü bir Syborg'a koymuş olabilir dedim.Bu sayede hem Dof gibi davranabilir hemde Dof'un yeteneklerini kullabilir dedim.Müdehale konusunda da olmaması olmayacağı anlamına gelmez.

Konu daha yeni Moria'ya geldi.Ortaya yeni bir teori attım sadece.Moria Dof'un gölgesini Dof görünümlü bir Syborg'a koymuş olabilir dedim.Bu sayede hem Dof gibi davranabilir hemde Dof'un yeteneklerini kullabilir dedim.Müdehale konusunda da olmaması olmayacağı anlamına gelmez.
moria dofu fırsatı olsa anında öldürür canını zor kurtardı adam :D

Büyük ihtimal Law'ın işi gibi bana kalırsa Dof hemen böylece harcanacak biri gibi gelmiyor nedense bana. Ancak E.Oda bu belli olmaz orası ayrı. Sabo'ya gelince, meyve yemediyse bence Mera Mera'yı yemesin böyle daha iyi.

moria dofu fırsatı olsa anında öldürür canını zor kurtardı adam :D

Hükümet Moria'yı öldürmesi için Dofu gönderiyor.Dof Moria'nın birden ortadan kaybolduğunu söylüyor.Dof gibi bir adam Moria'yı elinden kaçırır mı?Dof savaşta Croco'yu yanına çekmeye çalışıyordu belkide Moria'yı kendi tarafına çekmeyi başardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık