Bahsettiğim şey Dof'un gölgesinin Başka bir vücuda konması.Luffy'nin gölgesi Oars'a konunca onun gibi konuşuyor onun gibi davranıyordu.Hatta lastik meyvesini bile kullanabiliyordu.Moria'nın bir anda ortadan kaybolması vs Dof'un parağı olabilir yaniGölge tek renk oluyodu Siyah. Dofy giyiniş yüzdeki damarlar ifadeleri gerçekmiş gibi duruyor.
Dofy tayfasındaki herkesin gücü açıklandımı . Bleach daki Aizen gibi Hayal veya halüsinasyon gördüren bir sey olmasın. Buda bir alternatif
Olabilir Konuşmaları hareketleri benziyoduda tipleri pek benzemıyordu. Sonrada benliklri kaybediyolardı. Sanjinin gölgesindekı penguenin Kızlara saldırması gibi.Bahsettiğim şey Dof'un gölgesinin Başka bir vücuda konması.Luffy'nin gölgesi Oars'a konunca onun gibi konuşuyor onun gibi davranıyordu.Hatta lastik meyvesini bile kullanabiliyordu.Moria'nın bir anda ortadan kaybolması vs Dof'un parağı olabilir yani
Konu daha yeni Moria'ya geldi.Ortaya yeni bir teori attım sadece.Moria Dof'un gölgesini Dof görünümlü bir Syborg'a koymuş olabilir dedim.Bu sayede hem Dof gibi davranabilir hemde Dof'un yeteneklerini kullabilir dedim.Müdehale konusunda da olmaması olmayacağı anlamına gelmez.Abi konu ne ara vede nasıl moria'ya gelebildi ?? one piece de hangi arcda (en kritik durumlarda) böyle bir müdahale gördük ? Sizdeyim beyler ?
moria dofu fırsatı olsa anında öldürür canını zor kurtardı adamKonu daha yeni Moria'ya geldi.Ortaya yeni bir teori attım sadece.Moria Dof'un gölgesini Dof görünümlü bir Syborg'a koymuş olabilir dedim.Bu sayede hem Dof gibi davranabilir hemde Dof'un yeteneklerini kullabilir dedim.Müdehale konusunda da olmaması olmayacağı anlamına gelmez.
Sabo meyveyi kendi için istemiyor mu ?Biz Ejderha Zoan'ını Dragon'dan bekliyoruz değil mi ? Sabo'da çıkmasın :/
moria dofu fırsatı olsa anında öldürür canını zor kurtardı adam![]()