Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kara

dof ipligi kendi bedeninden cıkarıyor büyük bir ihtimalle kafasınıda bu şekilde bir araya getiricek

thosy

Logiada önemli olan zarar görmemek değil, her iki yeteneğin aynı anda bulunması. Bu iki yetenek de madde üretme ve maddeye dönüşme. Mr3 niye Logia değil, çünkü sadece madde üretebiliyor, maddeye dönüşemiyor. Jozu niye Logia değil, çünkü sadece maddeye dönüşebiliyor, madde üretemiyor. Olaya bu şekilde bakmak lazım. Senin mantığında buzun da logia olamaması gerekir, kırsan eski haline dönmez çünkü ama dönüyor. :)

Doflamingo mevzusunda ise Dof'un madde ürettiği bariz, ancak maddeye dönüştüğü hiç gösterilmedi, yani vucudunun ipliğe dönüştüğüne hiç rastlamadık. Ama bu bölümden sonra vücudu ipliklerine ayrılıp birleşirse, yani vücudu maddeye dönüşürse her iki yetenek de aynı anda bulunacağı için İplik Logiası tezahür edecektir ve bunda bir saçmalık oluşmayacaktır. Taktir E.Oda'nın tabi. :)

Croco'yu da ısıtırsan cam olur, yani? :artiz:
Mr.3 nin vücudu zaten mum değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Impel Down'dayken sıcaktan eriyordu sanki.
http://www.mangareader.net/103-2639-13/one-piece/chapter-532.html

Aokiji öyle değil. Kırılsa da eski haline dönebilir. Buzdan heykeller filan da kırılınca eski haline getirilebilir. Kar ve buz arasında çok büyük fark yok zaten. Ama kağıt, ip, lastik gibi şeyler kopunca eski haline gelmiyor.

Ama Teach gibi bir istisnanın olduğu da gerçek. Belki Dofy'de istisna çıkabilir. Bana ipin doğası gereği logia olması uygun gelmiyor.

Neyse bu tartışmayı daha fazla uzatmayalım, birbirimizin fikrini değiştiremicez. En iyisi bekleyip görelim.

Dofy muhtemelen ölmedi, Oda sensei zaten düşünmüştür ölmemesi için bir sebep.

Ben, inşallah logiaya bağlamaz diyerek sonraki bölümlere bekleyeceğim. Muhtemelen anket koysak logiadır diyen başkaları da çıkar. Her ne kadar logia olması olası seçeneklerden olsa da(ölmemiş olmasını sağlayacak seçenekler) ben ipin logia olması fikrini pek sevmedim.

arkadaşlar daha önce yazıldıysa kusura bakmayın ama aklıma bir şey geldi bu kyros onca dövüşte hiç darbe almadan savaşmışsa bunu gözlem hakiye bağlayabilir miyiz sonuçta kızı rebecca da gözlem hakiye dayalı dövüşüyordu ?

arkadaşlar daha önce yazıldıysa kusura bakmayın ama aklıma bir şey geldi bu kyros onca dövüşte hiç darbe almadan savaşmışsa bunu gözlem hakiye bağlayabilir miyiz sonuçta kızı rebecca da gözlem hakiye dayalı dövüşüyordu ?
Tamamen gözlem hakiye bağlamak mantıklı gelmez bana. Ama ortada Garp-Dragon-Luffy gibi bir örnek varken Kryos'ta illa ki haki vardır bence.

thosy

Bir tek son dövüşünde kraldan darbe aldı.

Zaten Rebecca'ya dövüşmeyi öğretirken ona tehlikeyi hissedip saldırılardan kaçmasını gerektiğini anlatıyordu. Ne kadar iyidir bilmiyorum ama gözlem hakisi Rebecca'dan daha güçlüdür.
http://www.mangareader.net/one-piece/733/14

bence de, tamamen bağlamadım zaten de sonuçta kızı cavendish in o saldırısından sağ çıktı babası daha iyidir diye düşünüyorum ayrıca dressrosa da gözlem hakiye çok vurgu yapıldı fujitora,rebecca,luffy'nin lawı hissetmesi,bellamy bence bu arc da gözlem hakiyle ilgili yeni şeyler öğrenebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık