Denemişler, olmuş.İpliği yakarsan kül olur :/
Deniz kenarından bir avuç kum al ısıt bakalım cam oluyor mu :T

[video=youtube;QiwUJP36Kfk]http://www.youtube.com/watch?v=QiwUJP36Kfk[/video]
Denemişler, olmuş.İpliği yakarsan kül olur :/
Deniz kenarından bir avuç kum al ısıt bakalım cam oluyor mu :T
Kumu alıp eritip cam mı yapmışlar :/ Katkısız ? Oh My god !Denemişler, olmuş.]
Mr.3 nin vücudu zaten mum değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Impel Down'dayken sıcaktan eriyordu sanki.Logiada önemli olan zarar görmemek değil, her iki yeteneğin aynı anda bulunması. Bu iki yetenek de madde üretme ve maddeye dönüşme. Mr3 niye Logia değil, çünkü sadece madde üretebiliyor, maddeye dönüşemiyor. Jozu niye Logia değil, çünkü sadece maddeye dönüşebiliyor, madde üretemiyor. Olaya bu şekilde bakmak lazım. Senin mantığında buzun da logia olamaması gerekir, kırsan eski haline dönmez çünkü ama dönüyor.
Doflamingo mevzusunda ise Dof'un madde ürettiği bariz, ancak maddeye dönüştüğü hiç gösterilmedi, yani vucudunun ipliğe dönüştüğüne hiç rastlamadık. Ama bu bölümden sonra vücudu ipliklerine ayrılıp birleşirse, yani vücudu maddeye dönüşürse her iki yetenek de aynı anda bulunacağı için İplik Logiası tezahür edecektir ve bunda bir saçmalık oluşmayacaktır. Taktir E.Oda'nın tabi.
Croco'yu da ısıtırsan cam olur, yani?![]()
Tamamen gözlem hakiye bağlamak mantıklı gelmez bana. Ama ortada Garp-Dragon-Luffy gibi bir örnek varken Kryos'ta illa ki haki vardır bence.arkadaşlar daha önce yazıldıysa kusura bakmayın ama aklıma bir şey geldi bu kyros onca dövüşte hiç darbe almadan savaşmışsa bunu gözlem hakiye bağlayabilir miyiz sonuçta kızı rebecca da gözlem hakiye dayalı dövüşüyordu ?
Bir tek son dövüşünde kraldan darbe aldı.arkadaşlar daha önce yazıldıysa kusura bakmayın ama aklıma bir şey geldi bu kyros onca dövüşte hiç darbe almadan savaşmışsa bunu gözlem hakiye bağlayabilir miyiz sonuçta kızı rebecca da gözlem hakiye dayalı dövüşüyordu ?