Elimi kolumu bağladın ama sende@Korsanlar Kralı
Yahu gözümden kaçmış, lordları niye sayıyorsun yahu? Mihawk dediğin adam Shanks var diye dalmaz, Luffy Hancock'a şş dese ıslanıyor zaten hanım kızımız, Buggy malumumuz, Koramiralleri de bi' zahmet Shanks'ın adamları toplasın. Geçmiş olsun dünya hükümetine, selasını okutuyorum buradan haftaya.

Şimdi elimizdekilere bir bakalım;
İmparator, Luffy ve tayfası, law ve tayfası, Mİhawk ve Hancock vs 3 amiral, bir filo amirali ve 5-6 sağlam koramiral ve yeni lord
Niye olmasın

Usta ben Shanks öyle pek sevmem onu belirteyim şimdi. Sonra Akainu şuan amirallikten üstün bir seviyede.@Korsanlar "Kralı"
Bak şu seride Wb bile bir en pis gaza gelmiş haliyle bir Amirali öldüremiyor.Yenerken bile yüzünün yarısını götürüyor.Kesin yenilgiye bile uğramıyor adam 2 bölüm sonra ayaklanıp tüm tümenle vs atıyor.Shanks'ın önünde bir hayal et Akainu ve Aokiji'yi eğer yener dersen mantığın bunu alırsa daha bir şey diyemem.
Edit: Bak 7yıllık bir Shanks fanı olarak soruyorum sana?
Fakat 2 yıl önceki halleri göz önüne alarak değerlendiriyorum ve buna inanıyorum Akainu+Aokiji vs Shanks da üçlü mezar kazarız bakın ben Shanks yener demiyorum Shanks iki amiral eder diyorum.
Wb konusu ise çok pis gaza geldi diye öldürme zorunluluğu mu var? Ya Wb o saldırı yapmadan önceki hallerini hiç düşünmüyorsunuz tamam ama koskoca kılıcı da mı görmediniz? biliyormusun burda bakış açısı var tek saldırısı ile yerin dibine soktu, düşün teke tek vs atıyorlar ama Wb tam takır karşısında ne yapar? Birinci yumrukta yerin dibinde ikincinde artık nerde olur kim bilir?
Neyse ben biraz daha kafa yorayım bu konu hakkında hele Ahainu ve Aokiji ikilisinin birleşmesi amanın