Demek ki "Güdümlü Füze" hesabı çalışıyorPiton saldırısının farklı bir bilinci var sanki yakala deyince akıllı füze gibi peşini bırakmadı.
Dof'u buna göre değerlendirmek hata olur. İç organlarına doğrudan ölümcül saldırı aldı. Hareketlerini ya kendi ya da mecburiyetten kısıtlandı.:/Piton saldırısı zaten mangada da çok tehlikeliydi.Öngörülemez ve çok hızlı bir saldırı aniden yön değiştiriyor ama nereye ?
K.haki de bir yere kadar.Hem k.hakin çok üst düzey olacak hemde çok hızlı olacaksın haki de yeterli değil.O saldırıdan Shanks ve Kizaru gibi hızlı adamlar dışında hiç kimse kaçamazdı bence.Ki Shanks da biraz haki sayesinde Kizaru da meyvesiyle kurtulur.
Orası öyle de ben saldırının epey güçlü olduğundan bahsediyorum.Gear 4 genel olarak hafife alındığı için yazayım dedim.Amiral de üstünlük kuramaz bence.Sadece Kizaru kaçarsa kaçar diğerleri bu darbeleri almak zorunda.İssho mesela daha gear 3 yiyince suratına faça yiyor bunları yese farklı olmaz.Dof'u buna göre değerlendirmek hata olur. İç organlarına doğrudan ölümcül saldırı aldı. Hareketlerini ya kendi ya da mecburiyetten kısıtlandı.:/