Hangisi bence ikiside olmuş. Manganın aynısı ayrıca.
Hangisi bence ikiside olmuş. Manganın aynısı ayrıca.
Animeyi takip etmeyi çok uzun zaman önce bırakmıştım ben , sadece g4 ü görmek için bi bakayım dedim kör oluyordum . Düzelinceye kadarda bir daha bakmayı planlamıyorum .Her bölüm de bunları yazmaktan bıkmıyormusun ya
Sanatsal, hmmmmmmYahu bu adamlarda sanatsal bir şey katıyorlar animeye, manganın bire bir aynısını beklemeyin. Yorum farkı olmadıktan sonra neden anime yapıyorlar.:/
Ben seni sanki 1-2 defa daha kötülerken gördüm diye hatırlıyordum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim her zaman ki halleri artık gözlerimi kapadım zevk almaya bakıyorum o durum yani yapacak birşey yokAnimeyi takip etmeyi çok uzun zaman önce bırakmıştım ben , sadece g4 ü görmek için bi bakayım dedim kör oluyordum . Düzelinceye kadarda bir daha bakmayı planlamıyorum .
Selim sanat dediğini rezil etti adamlar Culverin resmen Doresrosayı turladı be olum 2 dakka culverin mi olurYahu bu adamlarda sanatsal bir şey katıyorlar animeye, manganın bire bir aynısını beklemeyin. Yorum farkı olmadıktan sonra neden anime yapıyorlar.:/