MDL_Roronoa
Usopp yine haki kullandı. HAYIRLI OLSUN
Benimde aklıma geldi Kumadori, birde G4 formundaki el kol hareketleri, bana Sengoku'nun şok dalgaları yaparkenki el kol hareketlerinin hatırlattıGenel olarak beğendim animeyi, zoro çizimleri dandirik ama iyiydi geneliLuffy G4 e geçince Cp9 daki Şiş kebapçı gibi konuşuyor sinir oldum ona
Bilmiyorum adam lastik meyvesinden neleri çıkardı artık luffy antik silaha dönüşürse bile şaşırmayacam o kadar.Ama g4 e geçince aynı şiş kebapçı gibi ses çıkarıyor orayı sevmedim fazla birde sekerken yerde güzel bir ses kullanmışlar onu beğendim fakat luffy terlikleri çıkardığı halde tekme attığında ayaklarında yine terlik vardı alıştık ama her zaman ki ToeiBenimde aklıma geldi Kumadori, birde G4 formundaki el kol hareketleri, bana Sengoku'nun şok dalgaları yaparkenki el kol hareketlerinin hatırlattıGenel olarak beğendim animeyi, zoro çizimleri dandirik ama iyiydi geneli
Ayrıca luffy B.Hakili iken lastik formunu korumasıda iyi fikir, o sahnede vücuttan hava tahliyesi yapıyor gibi geldi bana, tekme vurulan bölgedeki darbeyi absorbe etmek için herhalde. Amortisör mantığını mı uygulamışlar ne yapmışlar