2 yıl boyunca boşuna mı çalışmış?Sanji Dof'un meyve gücünü bilmeme durumundan dolayı sıkıntı çeksede yaptığı saldırıların hiç bir işe yaramaması hoşuma gitmedi. 2 yıl boyunca adam tarif kovalayıp hiç bir şey yapmadımı deyip tartışırken bu hiç iyi olmadı.
Bir çok arkadaş iyi niyetli yaklaşmış ama Sanji'nin en azından Law'ın yardımı olmadan o durumdan kurtulmasını beklerdim. Ama olmadı.
Zoro 'nun adam akıllı güç sergileyecek bir mücadelesini henüz görmediğimiz için bir şey diyemeyeceğim ama Sanji'nin K. hakiden ziyade B. haki kasması lazım. Neticede bu adam fiziksel saldırı yapıyor. Meyve olayında ise ben tayfadan kimsenin meyveyi yemesini istemiyorum işin gerçeği son duruma bakarak buna Sanji de dahil. Dediğim gibi bizimkilerin haki geliştirmesi gerek.
Diable Jambe'yi 2 ayağıyla kullanmayı öğrenmesi, gökyüzünde yürüyor olması boşuna çalıştığının (!) kanıtı zaten. Yani 2 yıl çalışmak var 20 yıl çalışmak var. Tabi ki DOF ile başa çıkamayacak. Tekmelerinin güçlü olduğunu kabul ettirmesi yeterli bence. DOF, Luffy'nin avıdır. Bu unutulmasın, diğer ihtimalleri gözden çıkaralım.
Ayrıca, hala bi Haki sevdasıdır devam ediyor forumda. Şu haki olsun, bunun hakisi var mı, şu haki kimde daha güçlü vs vs vs.
Yahu Rob Lucci Haki mi kullanıyordu? Rob lucci = kas, güç!
Son olarak, Sanji'nin meyve yiyeceği düşüncelerimizden de vazgeçmek gerekiyor. Suke Suke no mi dışında başka meyve yemeyi istemediğini belirtmişti Sanji (Çocukken okuduğu şeytan meyvesi kitabında görüp beğenmiş, ancak Luffy Arlong Arc ta suyun dibindeyken neden yüzemediğini bilmiyordu Sanji--> OP deki tek hatadır yakaladığım) . Mera Mera no mi Ace'ten başka kimseye yar olmaz. Yese yese Luffy yer, onda da bi değişiklik olmaz.