magellan,teachin tüm tayfasına tek attımı ? attı.shiliew magellanı cok kücümsemişiniz ben olmasam ölmüştünüz dedi mi ? dedi.
ace kurouzuyla cekilirken alev mızragını yapıstırdımı yapıstırdı.arkasından 3 tane hydra yapabilen adam teach kendini ona cekerken,sagdan soldan zehiri yerleştirebilirmi ? yerleştirir.
shiliewin e.oda tarafından tanıtımı yapılırken ne dendi ? hapishanedeki iyi bir döneme denk geldiniz.eger daha önce gelmiş olsaydınız shiliewle karsılascaktınız.gücü magellana denk ve ondan daha fazla süre aktif oldugu için,daha tehlikeli olanda o(malum ishal sorunu magellanın
)
yani shiliewin,eger basarısız olursa dagılacazmı lafı,bence yüzde 80 bu tursu fıcısı meyveyi alamazsa,ben yoluma giderim demek...
ha eger shiliewin karakteri,ben merkezli ve egoist olmasa diger teoriyi kabul edebilirdim ama o admaın o tayfada kalma nedeni hatta diger mahkumlarında teachin planı.tutmasaydı teach ölmese bile o gücüyle yonko olamazdı.teachi yonko yapan o mahkumlar ve gura gura no mi oldu
yok daha neler diyorsanız,bir düsünün,teach yami yami nomiyle sengoku ve garpa diklenebilirmiydi ?
düsünün garpı kendine cekiyor,meyve gücün bana karsı işe yaramaz garp diyor
aynı sey shanksı gördümü topuklamasından belli degilmi ? acıkca daha zamanı gelmedi,yani yemiyor dedi