Yok artık sağ gösterip sol çakacakken bacak arası tekme [ OCH ] o kadar yapmaz oda eğer Violet öyle bir şey yaparsa sanji harbi SSJ 4 olur vallaMillet hala Violet tayfaya diyor. Bana göre Violet hala bilgi alabilme peşinde. Tayfanin Nerede toplanacak, millet nereye gidecek falan diye ağız araması yaptı. Sonuçta en çok güvendiği meyvesi ise yaramadı. Bizimkiler de çiçek tarlasına yolladı bakalım. Tuzak da çıkabilir.
savaş çıkarMillet hala Violet tayfaya diyor. Bana göre Violet hala bilgi alabilme peşinde. Tayfanin Nerede toplanacak, millet nereye gidecek falan diye ağız araması yaptı. Sonuçta en çok güvendiği meyvesi ise yaramadı. Bizimkiler de çiçek tarlasına yolladı bakalım. Tuzak da çıkabilir.
Luffy assolist gibi en son çıkacak. Şaka bi yana arena gösterilir ve orada itibaren abartılı bir şekilde Luffy olaya dahil olur diye düşünüyorum.Yok artık sağ gösterip sol çakacakken bacak arası tekme [ OCH ] o kadar yapmaz oda eğer Violet öyle bir şey yaparsa sanji harbi SSJ 4 olur valla
Ek olarak bu arc Luffy çok dışlandı acaba dövüş yapmayacak mı ?
Sanji de artık "Ouuuuvvvv Çarli der. That's really hurts" derYok artık sağ gösterip sol çakacakken bacak arası tekme [ OCH ] o kadar yapmaz oda eğer Violet öyle bir şey yaparsa sanji harbi SSJ 4 olur valla
Ek olarak bu arc Luffy çok dışlandı acaba dövüş yapmayacak mı ?
Bizim yakışıklı cengaveri bir sen bir de ben anlıyorum sanırsam. Dediğin gibi yeterince gerilirse Scocth'u raftel'e kadar fırlatır. Millet de hala kaçıyor diyor. Dragon'un oğlu, garp'ın torunu, Shanks'ın elemanı ve süper çaylak Luffy'e kafa tutan adam, kıçı kırık Scocth'tan mı kaçakcakJenque (Üye)6325Feb 2013254 Dün 12:53
Garp Nickli Üyeden Alıntı
Bu Carıbou hala kaçıyormu
Kaçmıyor saldırı için hızını almaya çalışıyor..