Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Yorum / 714 Teori

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meteor sahnesinde zorlanmasalar saçma olurdu zaten. Law,Dof. Bu adamlar ne meyveler ne güçler gördüler. Ama bu bölüm meteor'u görünce Law ve Dof'un tepkiye bakın.
Magu Magu'lar, Gura Gura'lar görmüş bu adamların böyle tepki vermesi pek iç açıcı değil. Elbette bu güç o meyvelerden büyük veya güçlü demek değil ama meteor bu boru değil. Meteor'un atmosferden aşağı nasıl bir hızla düştüğünü de varsayarsak, o surat ifadeleri zorlandıklarının göstergesiydi bence.
Oda bu sahnede law'ı çizerken acundan esinlenmiş :flaugh:

AndHony

güzel bölümdü :D amiral çekim çekim gücünü kullanıyor bence

Yerçekimi ise işte uzaydan meteoru basınçla yere çekti belki herif, zaten barda adamlar yere zamk gibi yapışmıştı basınçtan eziliyoruz diye , buda kılıçla meteorun düşeceği yeri belirledi kılıcın uyguladığı basınçla yerçekiminin o alanda yok sayıp gökten meteoru indirdi aşşağı.

[video=youtube;zVt5m8LD-O4]http://www.youtube.com/watch?v=zVt5m8LD-O4&list=PLC66F7234ABA39207[/video]
Şu sahneye şu temayı bekliyorum animeden tam olur.

tabi kardeş o senin görüşün ama basınç sanki meteoru olayını desteklemiyor ayrıca lokantadaki olay kesinlikle basınç değil bence basınç olsa üzerimde bir agırlık var lafı yanlış çeviri olur o zamanda mangaçeviriler hatalıdır

lawın önünden toprak falan alınmamıs,şimdi tekrar bakabildim.fujitora ya basınca, ya yercekimine hükmediyor.kılıcıyla hamle yaptı ve lawın önünde dikey bir güc sutunu olusturdu ve o sütun gökten asagı meteoru cekti.eger direk meteor adam olursa,restauranttaki sahneyi acıklayamayız bence.

kumarhanedede,kılıcını cekti,tüm gücünü zemine uyguladı,yerin dibine dogru dipsiz delik actı.yani en makul acıklama,o yukarıya dogru giden güc dalgasını, asagıya yönlendirmesi.buda su demek oluyor; asagı hedeflerse, yerde devasa bir cukur acabiliyor.yukarı dogru yönlendirirse gökten meteor cekebiliyor.her halükarda yer cekimi meyvesi mantıklı.

dikkat edin meteoru ceken, o sutunun içinde kimse yok green bitte,ama o sutunun asagı olan versiyonuna kumarhanede yakalandılar ve adamlar dediki, hareket edemiyoruz,eziliyoruz.yani o alana biri girseydi,meteoru ceken güc onuda yere mıhlıyacaktı... benim su an için anladıgım bu.tabi e.oda bu hersey beklenebilir :flaugh:
herkezin yorumlarını okudum,hala böyle düsünüyorum ;)

Croco-Boy

Bölüm harikaydı...

Franky,Sanji,Kinemon fabrikaya doğru yolda.
Law Kısa da olsa o ortamda zaman kazanacak gibi(Fujitora pisiko çıktı daha test atışıyla Dof'a semiallahülümen hamide çektirdi ama hayırlısı)
Luffy'de ortalığı yıkıyor kolezyumda ...

Violet tayfaya katılamicak. Büyük ihtimalle Trebol tam Sanjiyle buluşacakken öldürecek onu ve Sanji orada bir süper saiyana bağlicak , ağlicak yıkılacak ama ne fayda Violet öldükten sonra :( :D

Doyuruçu bir bölümdü. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık