Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Yorum / 714 Teori

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün akşam yazıcaktım unutmuşum :T
Belirttiğim gibi , bu adam Zatoichi'den esinlenilmiş. Yani Meteor yumruklar veya tekmeler beklemiyoruz .
Saf kan kılıç Ustası ve herşeyi kılıcı ile yaptığını düşünüyorum. Eğer şeytan meyvesi yeteneği ise o , kılıcı ile yön veriyor ve kontrol ediyor. Dikkat edilirse teknik gerçekleştirilirken , elleri kılıcından ayrılmıyor ve eğilme hareketi yapıyor.
Kör olduğundan dolayı , acaba nasıl görüyor ? diye düşünmekte gerek :D
Samuraylara özel bir eğitim aldıysa , (Sesleri dinleme , titreşimler ... ) bunlar ek olarak ..
Haki ve Basınç felan diyordunuz o yeteneği olabilir.
Enelin olayı gibi yeteneği , duymasına daha yardımcı oluyordu.
Fuji'nin Hakisine ek olarak meyve yeteneği görmesini farklı bir boyuta taşıyor olabilir.
Yani demem o ki , meyvesi (var ise , kılıç ile yapılmış teknik veya ondan gelen bir güç değil ise ) görmesine yardımcı olacak bir meyve olabilir.

Violet yakalanır ve planları anlatırsa, Mingo ahalisi çıkartma yapar çiçek tarlasına. İnşallah Sanji oralardayken Trebol, Violet'e 2 tokat atarlarda bizim oğlanı Z'deki gibi dövüşürken görürüz. Trebol lavuğunun ağzını yüzünü kırsın. Zoro'da umarım yanlışlıkla Green Bit'e gider ve Ossan "Ondan" önce iyi bir antreman olacaksın gibi bir replik duyarız. Lanetli kılıcı kırılsında yanarlı dönerli, en iyi 12'den birini bulalım Yonkou öncesi.

Violet yakalanır ve planları anlatırsa, Mingo ahalisi çıkartma yapar çiçek tarlasına. İnşallah Sanji oralardayken Trebol, Violet'e 2 tokat atarlarda bizim oğlanı Z'deki gibi dövüşürken görürüz. Trebol lavuğunun ağzını yüzünü kırsın. Zoro'da umarım yanlışlıkla Green Bit'e gider ve Ossan "Ondan" önce iyi bir antreman olacaksın gibi bir replik duyarız. Lanetli kılıcı kırılsında yanarlı dönerli, en iyi 12'den birini bulalım Yonkou öncesi.
zaten paslanan lanetli kılıç değil miydi :confused:

Bölüm bayağı tartışılmış maşallah. Tüm sayfaları okudum ancak Fuji reyizin meyvesi hakkındaki en mantıklı, en aklıma yatan açıklama Dragon'unki oldu. Ki öylede çıkacaktır. Bakalım... O Violet tayfaya gelecek o kadar..! :D Gelirse Sanji üstad ile aralarında "Skull Joke" vari, sürekli hale gelen bir espiri anlayışı görebiliriz. :D

zoro zaten yeni kılıcı kesin alıcak.hep bir ateş kılıcım olsun demişti zaten onun üstüne bir de samurayın zoronun önünde alevi kesmesi onun üstüne lawın adayı kesmesi... Kılıç kesin alıcak ama nasıl bir kılıc olacak...

zoro zaten yeni kılıcı kesin alıcak.hep bir ateş kılıcım olsun demişti zaten onun üstüne bir de samurayın zoronun önünde alevi kesmesi onun üstüne lawın adayı kesmesi... Kılıç kesin alıcak ama nasıl bir kılıc olacak...
Zoro kılıç değiştirirse lanetli kılıcın bir üst modeli var sanırım onunla değiştirir. Ki değiştirirse oda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık