Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Yorum / 714 Teori

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Issho'nun gücü için, nesneleri büyütüp, küçültebilme gücü denmiş. Kanıt olarak da alttaki kareler sunulmuş:
Birisi de itip-çekme demiş.Bence burada kılıcı ile kesti küçülttü.Bu da olabilir tabi şuan tüm yorumlara açık sayı geldi.Haftaya açıklar inş,E.ODA.

Hmm, açıklanmış bir gerçek sandım bende. Bana çok mantıklı geldi bu teori. Senin bu konu hakkında teorin neler abi?
Bu teori başta mantıklı geliyor, ama ben pek sanmıyorum. Çünkü inen meteorun üzerinde kraterler var. Yani direkt uzaydan indirmiş. Yaptığımız fikir birliğinde, portal açmasına yarayacak bir meyve yediğine karar vermiştik. Uzayda bir kapı açıp, meteoru ordan çekti yani.

Hmm anladım. Dediğin gibiyse eğer, yeni çıkacak meyvelerde süpriz beklemeyiz artık. Uzaydan meteor da indirebilecek meyve varsa herşey beklenir meyve olarak. Ama yukarıda ki teori çıkacak gibime geliyor. Daha mantıklı çünkü. Sorum olacak abi. Uzaydan meteorun gelebilmesi için ışık hızına yakın bir hıza sahip olması gerekmez mi?
Gerekmiyor diye biliyorum.

Bence gelgit meyvesi yemiş olabilir.
Portal açarak sana gelen bir şeyin yönünü değiştiremezsin [ içinden geçerdi tabi PORTAL'daki gibi ise ]
bence çekim alanı oluşturuyor. İtme ve Çekme aklıma gelen en mantıklı açıklama bu

Her halka belirli bir kuvvet uyguluyor ise Meteor çekmesi de makul olur.

Eğer bu meyve direkt olarak "çekim kuvveti" ile alakalı bir şey ise, WB bu herifin yanında halt etmiş demektir. Gücümü deniyordum deyip metor düşüren adam, kasarsa güneşi çeker, ayı çeker dünyayı yok eder gibime geliyor :) Üstelik çekim kuvveti baabında zaten Teach'in Kurouzo diye bir kara delik olayı var. Bundan üstün olamaz tahminimce...

Eğer bu meyve direkt olarak "çekim kuvveti" ile alakalı bir şey ise, WB bu herifin yanında halt etmiş demektir. Gücümü deniyordum deyip metor düşüren adam, kasarsa güneşi çeker, ayı çeker dünyayı yok eder gibime geliyor :) Üstelik çekim kuvveti baabında zaten Teach'in Kurouzo diye bir kara delik olayı var. Bundan üstün olamaz tahminimce...
Kurouzu tekniği ile Teach yanına çekiyor, Issho ise istediği yere çekiyor. Böyle bir fark olabilir.

Yine de bu durumda İssho çok İmba bir meyve yemiş oluyor. Şu ana kadar bize hep Yami Yami en güçlüsü vs. diye yedirildi. Eğer İssho bu kadar coşkulu bir abimiz ise güç dengeleri çok değişir gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık