Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Yorum / 714 Teori

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil biraz hızlı okudum(birşey kaçırmış olabilirim).Sadece kafamı kurcalayan şey bu adam denizcilere yeni katılmış,bundan önce ne yapıyordu?Purple Tiger'ın ve Green Bull'un bu kadar güçlü olmalarına rağmen adı nasıl bir kere bile geçmedi bugüne kadar?

O değil biraz hızlı okudum(birşey kaçırmış olabilirim).Sadece kafamı kurcalayan şey bu adam denizcilere yeni katılmış,bundan önce ne yapıyordu?Purple Tiger'ın ve Green Bull'un bu kadar güçlü olmalarına rağmen adı nasıl bir kere bile geçmedi bugüne kadar?
Sakazuki zorunlu askerlikmi ne getirmis denizcilerin guclenmesi icin.Yani kendi halinde yasayan biriside olabilir Fujitora.
Aslinda adini duymamiz gec olmadi.Eski amirallerin adlarida şıp diye gecmedi ya.Zaten Doflamingo onun hakkinda cok hikayeler duymus yani un salmis aslinda ancak bizim tayfa herseyi yasayarak ogreniyor.:D

Belki de doa doa no mi idi galiba şu luffynin ilk gear 2 yi actigi adamin meyvesi gibi bir sey olabilir.Farkı bunu istediği yerde yapıyor olabilmesidir biraz zor ama olabilir :D

One Piece 715. bölüm tam renkli sayfalar ile gelecekmiş. Her ne kadar tarih pazartesi gününü göstermiş olsa da, yine her zamanki gibi Çarşamba çıkma olasılığı da var.

http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-07-04/viz-shonen-jump-expands-to-5-more-english-speaking-regions
Renkli sayfalar da çok iyi bir haber, ama beni en çok sevindiren bu sayede 714 ve 715'in de ara vermeden gelecek olduğunu öğrenmemiz oldu :D. En az 5 hafta art arda One Piece okumuş olacağız, bu yıl bir ilk olabilir.

Super-Color, Full-Color... Nedir yani tüm sayfalar mı renkli yoksa yalnızca kapak mı? Kapaktır herhel 2 sayının da değil mi?

ulan ussop ulan ussop :D okudukça güldüm valla :D cücüllerin doflamingo ailesine karşı olan savaşta ussop power up yapabilir veya sağlam sahneler bizi bekliyebilir :beli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık