Yav arkadaş, çok değil, 10 hafta sonra mangada görüp "ha tamam öyleymiş" diyeceğimiz olaylarda, sanki bunlar bir Capon askerinin kurgusu değil de sahiden paralel evrende yaşanan şeylermiş gibi ne anlatıyorsunuz? Bana kalırsa Alabasta'da bırak Croco Canı falan, Luffy'yi Das Bones bile harcayabilirdi bu mantıkla. Niye? Çünkü "antisi" hee?! Bu tip adamlar hep Zoro'nun karşına geçer, niye?! Çünkü GOda-Sama öyle istiyor diye. Demek ki bu kadar düz mantıkla nereye varılır? Law versus Zoro, Kid versus Sanji... Luffy bu "manganın" baş karakteri olduğuna göre, ulaşacağı noktada tayfasında ki elemanlar Yeni Çağ'ın Yonkouları ile eşitlenecek. Bir nevi Avusturya Arşidük-kun = Süleyman Neptün'ün Sol "Bakanı" (ya da sağ, artık hangi kolunuz kuvvetliyse). O yüzden yapmayın canım kardeşlerim, etmeyin eylemeyin güzel kardeşlerim. De bırakın bunlar yav...
@kadir t.-kun
"O değil de" adlı muhteşem hamlen karşısında saygıyla eğiliyor, seni bu başkalaşıma uğramış Korsan-fan trollerinin karşısında "Shinnen no Hata - İnancın Bayrağı" (avatara gönderme style) olarak anıyorum! Adın daha uzun yıllar yaşasın! İttekimasu!
@kadir t.-kun
"O değil de" adlı muhteşem hamlen karşısında saygıyla eğiliyor, seni bu başkalaşıma uğramış Korsan-fan trollerinin karşısında "Shinnen no Hata - İnancın Bayrağı" (avatara gönderme style) olarak anıyorum! Adın daha uzun yıllar yaşasın! İttekimasu!