20 yıllık ve serinin ana 5lisinden biri olan + monster trioda olan bir karakterin seri içindeki değeri, seride ilk kez 983. bölümde gördüğümüz bir karakterden daha fazla. Benim yamatoyu daha çok sevmem bu gerçeği değiştirmiyor.Bırak o nicki artık.
20 yıllık ve serinin ana 5lisinden biri olan + monster trioda olan bir karakterin seri içindeki değeri, seride ilk kez 983. bölümde gördüğümüz bir karakterden daha fazla. Benim yamatoyu daha çok sevmem bu gerçeği değiştirmiyor.Bırak o nicki artık.
İşte attığın siteden baktım, kapatıp 2 saniye bekleyip geri açıyorum telefonun internetinden değişmedi daha uzun süre açmayıp deneyim bir keredeWi-fi ile bağlanıyorsan değişmez. Modemi aç kapa yapman lazım. Ancak telefonun kendi interneti ise IP değişmesi lazım. Benim telefon çok hızlı bağlanmasına rağmen sürekli IP değişiyor.
Yav ne alakası var. Iki arc önce law 2. Olmuştu.20 yıllık ve serinin ana 5lisinden biri olan + monster trioda olan bir karakterin seri içindeki değeri, seride ilk kez 983. bölümde gördüğümüz bir karakterden daha fazla. Benim yamatoyu daha çok sevmem bu gerçeği değiştirmiyor.
Law 4. Oldu 2 değilYav ne alakası var. Iki arc önce law 2. Olmuştu.
Şuan ver olduysa bi 20 oy civarı verdim ama hiç emin değilim edit : olmamış olsaydı en azından orta doğuda 20 - 30 oy verdiğimi düşünmüştümİşler yoğun. İki gündür oy veremiyorum. Kendimi hain gibi hissediyorum.![]()
Sıkma canını reis zaten komploya denk geliyoruz habire. Bi 10 oy attım ama yine giremedik dereceye yapacak bir şey yok. Yine giremedik dereceye.İşler yoğun. İki gündür oy veremiyorum. Kendimi hain gibi hissediyorum.![]()
İlk beşe giremez yahu.Şaka şaka. Severiz Yamato'yu. Ama oylama sonucunda 3. Olursa üzülürüm.
Üçlüden sonra Law ve Ace gelecek garanti. İddiasına girerim Benim internet mal kapatıp 5 saniye sonra açıyorum değişenn hiçbir şey yokSıkma canını reis zaten komploya denk geliyoruz habire. Bi 10 oy attım ama yine giremedik dereceye yapacak bir şey yok. Yine giremedik dereceye.