Şaka şaka. Severiz Yamato'yu. Ama oylama sonucunda 3. Olursa üzülürüm. Sanji'yi geçerse Oda göbek atar. Yamato 4. olsun yeter. Özellikle şu Hancock'un gerisinde kalmasa iyi olur : IYapma etme bunu bana...
Modemi kapatıp açıyorum. Böylece IP değişmiş oluyor. Sonra gizli sekmeden veriyorum. Tabi benim elim alışkın. Oy vermek için Firefox kullanıyorum. Modem aç kapa yapınca gizli sekme yerine Ctrl+Shift+Del ile geçmişi silip direk tekrar oy veriyorum. Böyle yapınca gizli sekmeye falan gerek kalmıyor çerezler silindiği için. Ancak modemin tekrar bağlanması uzun sürüyor. Bu yüzden telefonun kendi interneti varsa onda yapmak daha pratik. Mobil ağ daha çabuk bağlanıyor.Bu 1den fazla oy atma şeyini tam olarak nasıl yapıyorsun
Mobil ağda da aynı şekilde. Telefonun kendi internetini aç kapa yapıyorum IP değişmesi için. Sonra yeni gizli sekme açıp oy veriyorum. Hediye mobil internet gelmişti. 1. Yapacaktım X-Drake'yi ama telefonun dokunmatiğinde sorun var uğraşamadım. Ağır ağır veriyorum şimdi yine.
Gece ve bazı saatlerde 4-5 oyla 2 yaptığım çok oldu. 10 küsür oyla da 1.