Law'ı bilmem ama ace'i net geçer.İlk beşe giremez yahu. Üçlüden sonra Law ve Ace gelecek garanti. İddiasına girerim
Law'ı bilmem ama ace'i net geçer.İlk beşe giremez yahu. Üçlüden sonra Law ve Ace gelecek garanti. İddiasına girerim
Law ilk 5'e girme ihtimali yüksek biri. Ace'nin işi zor ama Japony'da iyi oy aldığı için kartpostallarda bu çerçevede olursa bir ihtimal girebilir. Çünkü Yamato'nun oyu Japonya'da Ace ve Law'a göre oldukça düşük.İlk beşe giremez yahu. Üçlüden sonra Law ve Ace gelecek garanti. İddiasına girerim
Hatta arttırıyorum, Usopp, Sabo ve Chopper'in de gerisinde kalır. ?Law'ı bilmem ama ace'i net geçer.
Hee ben 6.yı diyon sandım bu 5 dşöfşdöfşfl tmm ayıp etmişler...Alla alla işe bak yav
Bağlantın kesiliyor dimi tamamen. Bir yere girmeye çalışınca giremiyorsun yani?Benim internet mal kapatıp 5 saniye sonra açıyorum değişenn hiçbir şey yok
Buna ben de her şeyimin üzerine bahse girerim. Yamato ölse usopp gibi bir çöpün gerisine düşmez.Hatta arttırıyorum, Usopp, Sabo ve Chopper'in de gerisinde kalır. ?
Sonuç bence de böyle olcakHatta arttırıyorum, Usopp, Sabo ve Chopper'in de gerisinde kalır. ?
Zevksz...usopp gibi bir çöpün
Aynen öyle, mal internet, bağlantı kesiliyor ama ip değişmiyor.Bağlantın kesiliyor dimi tamamen. Bir yere girmeye çalışınca giremiyorsun yani?
İlginç gerçekten.
Üzgünüm. Çöp ban sınırları içinde diyebileceğim en kibar söz.Zevksz...