Smoker izin verirse 1 aylık.Hmm nickimi mi değiştireceğim? Ne olarak ve hangi süreliğine
Nick olarak da Yonkou= 2 Amiral i düşünüyorum.
Smoker izin verirse 1 aylık.Hmm nickimi mi değiştireceğim? Ne olarak ve hangi süreliğine
Gizli sekmeden verirsen geçerli olur. Normal sekmeden verirsen sürekli geçmişi silmek zorundasın yoksa Ip değişse bile tarayıcıya kaydolduğu için daha önce oy verdin uyarısı çıkar.Alllaaa yakarım olum o oy butonunu
@justahuman şimdi ip değiştiya geçmişi silmesem bile oy geçerli olurmu
Yamatoya etmedim luffye olan da sevgimden...Sen zaten iki gündür luffy ve yamato ya iyi ihanet ettin. Seriye ihanet etsen kaç yazar?
Gizli sekmeden oyları kabul ediyormu ip değişmeden incini cıncını tam öğrenimde her saat aklıma geldiğinde oy atam edit = olmuyomuş ip değişmek lazımmışGizli sekmeden verirsen geçerli olur. Normal sekmeden verirsen sürekli geçmişi silmek zorundasın yoksa Ip değişse bile tarayıcıya kaydolduğu için daha önce oy verdin uyarısı çıkar.
Aynen. Gizli sekmeden oy verince oy kabul gibi gözükse de sayılmıyor. 2 Şart gerekli yaniGizli sekmeden oyları kabul ediyormu ip değişmeden incini cıncını tam öğrenimde her saat aklıma geldiğinde oy atam edit = olmuyomuş ip değişmek lazımmış
Pekala kabul ediyorum. Nasılsa kazanacağım.Smoker izin verirse 1 aylık.
Nick olarak da Yonkou= 2 Amiral i düşünüyorum.
Usopp üzerinden mi giriyoruz? Bir de smoker a nick isini sormalıyız.Pekala kabul ediyorum. Nasılsa kazanacağım.
Bir hafta boyunca Luffy'i gömecek, bir ay boyunca da Mihawk bebeğim >3 diye profil başlığını değiştireceksin. Ee ne diyorsun?
Usopp üzerinden gidelim evet. @Smoker ne diyorsun?Usopp üzerinden mi giriyoruz? Bir de smoker a nick isini sormalıyız.
Sizin aranızda, ben karışmam. Nick değişimi isterseniz, yaparım.Usopp üzerinden gidelim evet. @Smoker ne diyorsun?