1 ay süreyle değiştirir misin?Sizin aranızda, ben karışmam. Nick değişimi isterseniz, yaparım.
Evet.1 ay süreyle değiştirir misin?
10 kişi birleşsek Tor Browserla Amerika'da dereceye sokmayı bile deneriz. 10 kişi bir saat belirleyip en az 1000 oy atabiliriz. Giremezsek de Amerika'daki muhtemelen oy potansiyelini öğrenmiş oluruz.@justahuman bu oy muhabbeti çok op be 10 kişi birleşip 50-100 oy filan versek çok iyi olur hem oylar tek tek sayılırsa ilk 50 kesin olur
Tor nasıl oluyor bilmiyorum ama bundan sonra sen veya ben deveye veririz veya başka bir karaktere yapılır o10 kişi birleşsek Tor Browserla Amerika'da dereceye sokmayı bile deneriz. 10 kişi bir saat belirleyip en az 1000 oy atabiliriz. Giremezsek de Amerika'daki muhtemelen oy potansiyelini öğrenmiş oluruz.
Müsait olsa @senpaii katılır sen ben 3 oluruz ama çok yetersiz. Oylama sırasında da sordum da dönüş yapan olmadı.
Ama 3-5 kişi ile gece ilk 3 kişiyi birden dereceye sokma ihtimalimiz olabilir. X-Drake, Deve + biri daha vs
Nicklerinizi o arada başkası alırsa, karışmam bu arada. Sonra gelip bana bir şey demeyin.O zaman @Earendill sen kazanırsan. Yani usopp, yamato dan fazla oy alırsa
Ben nickimi 1 ay Mihawk bebeğim <3 yapıcam ve 1 hafta luffy gömücem.
Ben kazanırsam. Yani yamato, usopp dan fazla oy alırsa,
Sen nickini 1 ay Yonkou=2 amiral yapacaksın ve 1 hafta amiral gömeceksin.
Kabul mü?
Benimkini alan olmaz zaten ama tamam.Nicklerinizi o arada başkası alırsa, karışmam bu arada. Sonra gelip bana bir şey demeyin.
Yedek hesap gibi açsalar yeni e posta ile filan isimleri o lar alsa olurmu 1 ay bittiğinde silerler hesabıNicklerinizi o arada başkası alırsa, karışmam bu arada. Sonra gelip bana bir şey demeyin.