Üye silindi 6810
Abi en az 50 oy filan attım hanccok kaç oy aldı acaba@DE4THNIGHT ikinci yaptık : ))
Abi en az 50 oy filan attım hanccok kaç oy aldı acaba@DE4THNIGHT ikinci yaptık : ))
Ona çalışan şebeke bayağı kalabalık, avrupa ve kuzey amerikada bile birinci yapıyorlar. İki kişi baş edemezsinzi.Abi en az 50 oy filan attım hanccok kaç oy aldı acaba
50 atmamışsındır ya ilk attıkların sayılmamıştır. Ki en az 10-15 oy da ben attım.Abi en az 50 oy filan attım hanccok kaç oy aldı acaba
Gel birlikde 1. YapalımOna çalışan şebeke bayağı kalabalık, avrupa ve kuzey amerikada bile birinci yapıyorlar. İki kişi baş edemezsinzi.
Yok onun saati geçti ondan sonra ip değişmiyo filan dedimya değiştikten sonra attım ama yani baya attım bence ama 1. Olmuyor adam küsmüş birinciliğe50 atmamışsındır ya ilk attıkların sayılmamıştır. Ki en az 10-15 oy da ben attım.
Ama atmış da olaiblirsin. Çünkü Hancock Japonya'da bile 1. olmuş. Her kıtadan 500 oy atmışlardır Allah bilir.
Ben Ip değiştirme falan yapamıyorum kafam fazla basmaz öyle şeylere. Ama ikincilik de iyi 90 puan olmuş Drake, Hergün 3 4 kere soksak 200'e kadar gider anket sonu da ilk 25 falan gözükür bu algoritmada. Orjinal anket sıkıntı ama ilk 50 girse yine iyi.Gel birlikde 1. Yapalım
@justahuman gardaşım sağolsun bende anlamazdım tekmikliye tekm ikliye anlattı banadaBen Ip değiştirme falan yapamıyorum kafam fazla basmaz öyle şeylere. Ama ikincilik de iyi 90 puan olmuş Drake, Hergün 3 4 kere soksak 200'e kadar gider anket sonu da ilk 25 falan gözükür bu algoritmada. Orjinal anket sıkıntı ama ilk 50 girse yine iyi.
Mobil ağdan atıyorsan çok internetin gidebilir ona göre : ))Yok onun saati geçti ondan sonra ip değişmiyo filan dedimya değiştikten sonra attım ama yani baya attım bence ama 1. Olmuyor adam küsmüş birinciliğe
Yalnız o oylar sayılıyorsa büyük sıkıntı olacak, adamlar 50 kişi birleşip Hancock'u genel ankette ilk beşe sokmuş olabilir.@justahuman gardaşım sağolsun bende anlamazdım tekmikliye tekm ikliye anlattı banada
Şimdi baktımda kullanışan atmadan önce 1.89 gb idi 2.34 olmuş ?Mobil ağdan atıyorsan çok internetin gidebilir ona göre : ))