Üye silindi 6810
Fena ou atmışlar ama hea @justahuman oy atmaya devammı devamsa 15-20 oy filan sallayamYalnız o oylar sayılıyorsa büyük sıkıntı olacak, adamlar 50 kişi birleşip Hancock'u genel ankette ilk beşe sokmuş olabilir.
Fena ou atmışlar ama hea @justahuman oy atmaya devammı devamsa 15-20 oy filan sallayamYalnız o oylar sayılıyorsa büyük sıkıntı olacak, adamlar 50 kişi birleşip Hancock'u genel ankette ilk beşe sokmuş olabilir.
Hadi bu saatte deneyelim madem. Ondan sonra aklına estikçe oy atarsın kendi zarar sokmadan. Ben internet lazım olmadıkça arada sallıyorum 3-5.Fena ou atmışlar ama hea @justahuman oy atmaya devammı devamsa 15-20 oy filan sallayam
Böyle diyeceğini düşünüp çoktan vermeye başlamıştım ?Hadi bu saatte deneyelim madem. Ondan sonra aklına estikçe oy atarsın kendi zarar sokmadan. Ben internet lazım olmadıkça arada sallıyorum 3-5.
Günün ilk saatleri öğleye kadar da dereceye sokmak kolay. Az oyla çok soktum o saatlerde. Öğleden sonra da bazen kolay oluyor ama 20:00-24/01 baya yoğun geçiyor. İşin kötüsü yoğun olmayan saatler gittikçe daralıyor. Çünkü dünya geneli kampanya yürüten şebekeler sürekli çoğalıyor : ))
Evet ya ultiynen uğraşacaz bide ?avatar ?@DE4THNIGHT 3. olduk. Neyse en azından boşa gitmedi. : ))
Bir de global Ulti operasyonu başladı. Bir o eksikti başımızda : I
Yok ben vermedim öğlenden sonra biraz zor sokarsın deyince. Toplu vermeyi bekliyorum ama beklemesem iyi olacak galiba bende vereyim@Montana @DE4THNIGHT siz oy verdiniz mi bilmiyorum ama ben 3 oy verdim. 3. olmuş X-Drake : ))
Normalde müsait değildim ama uzun süre internet meşgul olacaktı upload yaptığım için. Baktım saat 16:50 3 oy sallayayım dedim. Denk geldi 3. oldu : ))Yok ben vermedim öğlenden sonra biraz zor sokarsın deyince. Toplu vermeyi bekliyorum ama beklemesem iyi olacak galiba bende vereyim
Mobilden veriyorsan internetin boşa gitmesin. Ya topluca attığımızda atarsın ya da gece yatmadan önce. Toplu olarak dereceye soktuğumuzda daha çok seviniyorum. Gece de sokması kolay olduğu için emeğin boşa gitmez en azından.Yok ben vermedim öğlenden sonra biraz zor sokarsın deyince. Toplu vermeyi bekliyorum ama beklemesem iyi olacak galiba bende vereyim