Üye silindi 5781
Sanji'yi niye eklemedinLuffy'nin 1000. sayıda yaptığı şekil ve kasıntı değildi. Sanki sırf Zoro ve Law kasıntı.
Sanji'yi niye eklemedinLuffy'nin 1000. sayıda yaptığı şekil ve kasıntı değildi. Sanki sırf Zoro ve Law kasıntı.
Kendin pişir kendin ye bu.Bunun hangi ilişki türüne girdiğini çözemiyorum bile.
Lastik değilya bu uzamaz o kadar ?Vivi aslında geçmişe gitmiş yetişkin Momo. Sonra kadın oluyor yani. Daha sonra IM olarak ismimi değiştiriyor ve geniş zamanındaki kendisine aşık oluyor....
Luffy'e kasıntı diyen gitsin ağlasın yahu.Luffy'nin 1000. sayıda yaptığı şekil ve kasıntı değildi. Sanki sırf Zoro ve Law kasıntı.
En doğrusu.Kendin pişir kendin ye bu.
Diyelim Sanji kasıntı ve şekil bir şey yapıyor. Bi panel sonra Dünya'nın en büyük şaklabanına dönüyor. Çok hızlı değişiyor ruh hali.Sanji'yi niye eklemedin
Ben baktım baya troll karakter var listede.Sanji'nin çalıştığı restorandaki hamam böceği dışında çoğu karakteri koymuşlar.Bu reis bile varmış oylamada.
ONE PIECE.com(ワンピース ドットコム)
『ONE PIECE(ワンピース)』尾田栄一郎公認ポータルサイト。アニメ、コミックス、イベント、グッズ等の最新情報がここに集結!onepiecewt100.com
Şekil olduğunu kabul ettin en azından.Luffy'e kasıntı diyen gitsin ağlasın yahu.
Usopp'nun yaptığı kardan adam bile var.Ben baktım baya troll karakter var listede.Sanji'nin çalıştığı restorandaki hamam böceği dışında çoğu karakteri koymuşlar.