Şike Luffycilerin işi yuba bırak.Zoro'ya atsınlar her oy için 50 tl veririm.
Şike Luffycilerin işi yuba bırak.Zoro'ya atsınlar her oy için 50 tl veririm.
Roche senden daha simp bir tercih beklerdim. Hancock ne bileyim Black Maria falan.Seigi no tame ni!!
İlk 50ye giremiyor ya, yoksa çoktan atardık da. Kazanan ata oynaSeigi no tame ni!!
Hamock'a simplik yapan kendine simpim demesin.Roche senden daha simp bir tercih beklerdim. Hancock ne bileyim Black Maria falan.
Usopp tanrısal bir varlık olduğu için ilk üçünde üstünde biryerde bulunuyor.Usopp cidden çok yönlü bir çocuk ya. Aslında ilk üçe girmeyi hak ediyor. Sanat, mühendislik ne iş varsa geliyor elinden.
Cihaz başına 2 oy atabiliyorsun.Günde kaç oy atılabiliyor
Nevertari Vivİ Miss WednesdayBu arada bir şey farkettim.
Imu için oy vermeye çalışırken Im yazdığımda Vivi çıkıyor sebepsiz bir şekilde...
Hani diğer çıkan karakterlerin isminde bir şekilde Im karakteri oluyor ama Vivi'de bu yok
Aynen parantezi algılamaz dedim de parantez sonrası ilk harfi de algılıyormuş patladık resmen ama o Imu-Vivi bağlantısı ortaya çıkmalı , filmlere konu olmuş bir olay.Nevertari Vivİ Miss Wednesday
Kozukİ Momonosuke
Tüm isimleri boşluksuz olarak da yazsan çıksın diye yapmışlar. Misal KES yazsan Vinsmoke Sora çıkıyor.
Tabi çift isimlerde istisna var.
Tüm Heyecanı bozdum.
Sırf Oda Vivi-Im ilişkisini ortaya koyduğunu anlayıp senaryoyu değiştirmesin diye