Momo da çıkıyor.Bu arada bir şey farkettim.
Imu için oy vermeye çalışırken Im yazdığımda Vivi çıkıyor sebepsiz bir şekilde...
Hani diğer çıkan karakterlerin isminde bir şekilde Im karakteri oluyor ama Vivi'de bu yok
Momo da çıkıyor.Bu arada bir şey farkettim.
Imu için oy vermeye çalışırken Im yazdığımda Vivi çıkıyor sebepsiz bir şekilde...
Hani diğer çıkan karakterlerin isminde bir şekilde Im karakteri oluyor ama Vivi'de bu yok
KozukI MomonosukeMomo da çıkıyor.
VivI Miss WednesdayKozukI Momonosuke
Şike olmazsa Zoro birinci.Wano Arc'ın tahsilatını yapmaya başladık.
Arc sonu Zoro Kaido'yu indirince Zoro fanları daha da artacak belki bu sene kıl payı kaybeder ama seneye banko alır eğer Zoro işini yaparsa.
Haterlara geçmiş olsun
VivI Miss Wednesday
Vivi aslında geçmişe gitmiş yetişkin Momo. Sonra kadın oluyor yani. Daha sonra IM olarak ismimi değiştiriyor ve geniş zamanındaki kendisine aşık oluyor....KozukI Momonosuke
Bunun hangi ilişki türüne girdiğini çözemiyorum bile.Vivi aslında geçmişe gitmiş yetişkin Momo. Sonra kadın oluyor yani. Daha sonra IM olarak ismimi değiştiriyor ve geniş zamanındaki kendisine aşık oluyor....
Luffy'nin 1000. sayıda yaptığı şekil ve kasıntı değildi. Sanki sırf Zoro ve Law kasıntı.En fazla şekil, kasıntı severlerin sayısı artmış denir.
Bence de, bu Lawa giden oyları sadeve böyle açıklayabilirizEn fazla şekil, kasıntı severlerin sayısı artmış denir.