Luffy ve ya Sanji etkinliğine gidip herkesi kılıçtan geçirir xdCanlı bomba olsa şaşırmam ?
Luffy ve ya Sanji etkinliğine gidip herkesi kılıçtan geçirir xdCanlı bomba olsa şaşırmam ?
Faça mı atıcan xd Tam bir kılıçcıdan beklenecek hareket dsfjsdffdBoku no Pica, Sanjilik seri şaka maka.
Zoro için ayak bileklerimi keserim en fazla.
Direkt Law'ın sayfasını atmaktan bahsetmiştim ama gene de 1-2 dk kazandırdın sağol.
Her gün Luffy'ye oy atmak olmaz ki? Ona ilk gün attım zaten. Dün de Sanji'ye attım. Sıra Law'da.Zoro 1. iken Luffyden elini çekip Lawa mı gidicen, çok iyi tercih
Law fanı olmakta büyük cesaret bence.law fanı olmak çok zor...?
Kılıççı değilim ben. Ne zaman Zoro dışında kılıç kullanan adam övdüğümü gördün.Faça mı atıcan xd Tam bir kılıçcıdan beklenecek hareket dsfjsdffd
Bu külliyen yalan. Bizzat 3. oyumu Zoro'ya verdimSanjiciler Luffye oy veriyor da ondan Zoro geçmesin diye Sanjiyi harciyorlar. Yapmasınlar
law adam gibi adam fanı olmayanlar düşünsünLaw fanı olmakta büyük cesaret bence.
Sanji resmini dc profili yapmışsın. İnanayım mıBu külliyen yalan. Bizzat 3. oyumu Zoro'ya verdim
Bir ara Palyaço fanıydın o da kılıç kullanıyordu gerçi o bıçakçıydı. Zoro'ya bak be koskoca Yonko kalibresindeki adamdan darbe alıp hayatta kalmış KEKWKılıççı değilim ben. Ne zaman Zoro dışında kılıç kullanan adam övdüğümü gördün.