Bu Sanjicilere hiç yakışmamış...Sanjiciler Luffye oy veriyor da ondan Zoro geçmesin diye Sanjiyi harciyorlar. Yapmasınlar
Orada errrrrkek gibi erkek Kozuki Oden varken...Seri seksi erkek kıtlığı çekiyor. Law'ın üstte olması normal.
Bu Sanjicilere hiç yakışmamış...Sanjiciler Luffye oy veriyor da ondan Zoro geçmesin diye Sanjiyi harciyorlar. Yapmasınlar
Orada errrrrkek gibi erkek Kozuki Oden varken...Seri seksi erkek kıtlığı çekiyor. Law'ın üstte olması normal.
Arada Namiye de ver Namiye de. Bugün Namiye vericemBiraz daha Zoro'ya oy versek gezegen yemyeşil olacak. Arada Law'a verip Sanji'nin geleceğiyle oynuyoruz.
Animede gözüksün. O zaman ortalık patlar.Orada errrrrkek gibi erkek Kozuki Oden varken...
Dişi karakterlere oy vermiyorum ya. Zoro'ya oy veriyorum sadece bugün Law'a verecektim veremedim. Zoro varken başkasına oy vermek omuzlarımda yük gece uykularım kaçar.Arada Namiye de ver Namiye de. Bugün Namiye vericem
bu cümle neden bu kadar yanlış olmuşgidiyorum lawa vermeye
#SanjiMasterŞefetransferolsun#LawBokunoHero’yaTransferOlsun
Linki sallasana gidip bulmaya uğraşmaya üşendim. Ben de bugün ona vereceğim. Zoro'yu geçer belki.gidiyorum lawa vermeye
İçinden geçer oranın.#LawBokunoHero’yaTransferOlsun
Narkozcu Yuba. Narkoz koklamayi bırakDişi karakterlere oy vermiyorum ya. Zoro'ya oy veriyorum sadece bugün Law'a verecektim veremedim. Zoro varken başkasına oy vermek omuzlarımda yük gece uykularım kaçar.