Oldu zaten. Zoro ile romantik anlar yaşadı hatta. Oda şunun yarısı kadar cesur olamadı...#SanjiMasterŞefetransferolsun
Mehmet Şef'e de pasta yapsın.
MANGA Plus by SHUEISHA
mangaplus.shueisha.co.jp
Oldu zaten. Zoro ile romantik anlar yaşadı hatta. Oda şunun yarısı kadar cesur olamadı...#SanjiMasterŞefetransferolsun
Mehmet Şef'e de pasta yapsın.
Zorla Luffy'nin yanına serpiştirilmiş havasından çıkmadığı sürece maalesef sevemeyeceğim onu...law adam gibi adam fanı olmayanlar düşünsün
DC'ne bakSanji resmini dc profili yapmışsın. İnanayım mı
Oovvv ım in kim olduğunu buldukBu arada bir şey farkettim.
Imu için oy vermeye çalışırken Im yazdığımda Vivi çıkıyor sebepsiz bir şekilde...
Hani diğer çıkan karakterlerin isminde bir şekilde Im karakteri oluyor ama Vivi'de bu yok
Law adam gibi adam ama Sanji'ye ağırlık vermeliyiz Oda'ya ders olsun diye. Oda editörlerine talimat vermiş Zoro'yu 1. yapın. Sanji ilk 3'e girmesin diye.Law ölecek diyorlar. Şu anketi gören bunun imkansız olduğunu bilir. Adam gibi adam Sanji'den çok seviliyor.
Vivi'nin annesi IM-Sama hayırlı olsun.Bu arada bir şey farkettim.
Imu için oy vermeye çalışırken Im yazdığımda Vivi çıkıyor sebepsiz bir şekilde...
Hani diğer çıkan karakterlerin isminde bir şekilde Im karakteri oluyor ama Vivi'de bu yok
Dünya Hükumeti şimdi sana şafak operasyonu yapacak bu gerçeği ortaya çıkardığın için.Bu arada bir şey farkettim.
Oha çok tatlı bir tek atımlık olmuş okudum şimdi baya iyi.Oldu zaten. Zoro ile romantik anlar yaşadı hatta. Oda şunun yarısı kadar cesur olamadı...
MANGA Plus by SHUEISHA
mangaplus.shueisha.co.jp