Ona @Tiksav Lee uğraşır o da kendi anketine şaibe katar ama. O uzun iş ya ben erinirim.Reis senden bir Korsanfan Popüler Karakter Anketi konusu alalım. 15x6dan 90 kişilik bir 6 konulu anket aç. Çeyrek final yarı final yaparsin
Ona @Tiksav Lee uğraşır o da kendi anketine şaibe katar ama. O uzun iş ya ben erinirim.Reis senden bir Korsanfan Popüler Karakter Anketi konusu alalım. 15x6dan 90 kişilik bir 6 konulu anket aç. Çeyrek final yarı final yaparsin
Alllaahhh vah vahh Zoroya kasıntı yazmıştı bir kere Montanacığımın hesabına çökmüş pis ZorocularZoro
Luffy
Oden
Yamato
Ace
Kid
Katakuri
Sanji
Nami
Law
Niye erinicen ya. Aç hadi Ben yardım ederimOna @Tiksav Lee uğraşır o da kendi anketine şaibe katar ama. O uzun iş ya ben erinirim.
Şu zaaaaten her şeyi açıklıyo. Bunun dışında ben hiçbir yerde Erenin Leviden daha fazla oy aldığını görmedim. Resmi anket var mı bilmiyorum gerçi ama MALde bile ezmiş.Bakugo eziyor Deku'yu.
Killua geçiyor Gon'u.
Mal de en fazla favı olan karakterin mi ? Güzel hayel.Luffy ilk 3'e giremeyebilir japonya dışı çok etki ederse.
Japon'lar ve Batı'nın sevdiği karekter çeşidi çok farklı.
Killua ana karakter. Hxh farklı bir seri, 4 ana karakteri var.Zoro, Sanji ve diğerleri de öyle.
Ki benim gözlemim Luffy hariç diğer manga anketlerinde ana karakterler kolay kolay 1. Olamıyor.
Bakugo eziyor Deku'yu.
Killua geçiyor Gon'u.
Black Clover'ı okumuyorum onda Asta geçmiş ana karakter olarak. Sadece 2 anket var.
Naruto'da Sasuke ve Kakashi de birinci oluyor.
Bleach'e Ichigo ilk 3 anket sonrası 3. Sıraya geriliyor.
Birinciliği domine etmek sanıldığı gibi ana karaktere has bir şey değil bence.
Kral şaibe olur şaibe. Turnuva olduğunda ilk turdan elenen adamın fanı finalde gıcıklığına basar başka adama. Ben sana söyleyim 1. Luffy 2. Zoro 3. Sanji 4.Law olur. Tek seferlik anket açın en popüler 15'i koyun öyle daha iyi sonuç, Eric açsın.Niye erinicen ya. Aç hadi Ben yardım ederim
Biz Kilotçulardan sonra açarız. Bizim forumda farkla Zoro alır sen ondan istiyorsun bir tık.Niye erinicen ya. Aç hadi Ben yardım ederim